Gafa lui Ciprian Tătărușanu încă naște scandaluri în Italia. Ce a făcut iubita unui jucător de la Milan

Andrei Cezar, Paul Dobrescu 22.11.2021, 17:32

Gafa lui Cirpian Tătărușanu încă naște scandaluri în Italia. Iubita unui coechipier de-ai portarului milanez nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa celor i-au trimis mesaje jignitoare după eroarea comisă de fostul internațional român.

Iubita unui jucător de la AC Milan, mesaj tranșant după gafa lui Ciprian Tătărușanu: ”Totul are o limită”

Ciprian Tătărușanu este în centrul unui scandal la AC Milan după gafa comisă în meciul de campionat cu Fiorentina. În minutul 15, ”Tătă” a scăpat mingea după o centrare simplă din flancul drept al atacului violet. Balonul a căzut pe linia careului de 6 metri, iar Matteo Gabbia, fundașul ”rossonerilor”, a încercat să protejeze pentru ca Tătărușanu să rețină. La rândul său, goalkeeper-ul român a așteptat ca stopper-ul să degajeze și nu a intervenit. Alfred Duncan a profitat de neînțelegere și a deschis scorul printr-un șut simplu din câțiva metri.

În cele din urmă, partida s-a terminat 4-3 pentru Fiorentina și formația din Milano a înregistrat astfel prima înfrângere în această ediție de campionat.

După meci, au curs criticile atât la adresa lui Tătărușanu, cât și la cea a colegului său, Matteo Gabbia. Iubita fundașului central a primit mai multe mesaje în care acesta a fost înjurat pentru eroarea comisă. Federica Ruggierinu a mai suportat insultele aduse logodnicului său și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Tânăra le-a transmis celor pe care îi cataloghează drept ”ignoranți și frustrați” să înceteze cu injuriile la adresa viitorului ei soț.

Gafa lui Ciprian Tatarusanu inca naste scandaluri în Italia. Ce a facut iubita unui jucator de la Milan

Federica Ruggierinu: ”Mi-e rușine că aparține aceleiași rase umane cu ignoranții și frustrații”

Mi-e profund rușine că aparțin aceleiași rase umane cu ignoranții și frustrații care își revarsă mânia pe tineri de 20 de ani, provocând răutate gratuită. Fotbalul este un joc și ar trebui să rămână așa, indiferent de orice performanță.

Fiecare este liber să-și exprime gândurile, dar există o limită: există demnitatea și respectul pentru o persoană. Aceasta este linia care distinge un fan de un ignorant și de ceea ce ești”, a postat logodnica lui Matteo Gabbia.

Tătărușanu i-a reproșat și el colegului său, chiar în timpul fazei care a dus la marcarea golului de către Duncan, că nu a degajat mai repede mingea pentru a înlătura pericolul.

În actualul sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat 7 partide pentru AC Milan, iar evoluțuiile sale de până la meciul cu Fiorentina au fost lăudate de suporterii ”rossonerilor”.

În afară de meciul de la Firenze, Matteo Gabbia a mai evoluat într-o singură partidă în actuala stagiune, în cea cu Venezia, în care a bifat 59 de minute.

Urmăriți Impact.ro și pe