Gabriela Firea, despre reducerea veniturilor medicilor şi asistenţilor. Ce mesaj îi transmite lui Vlad Voiculescu: „Înţelegeţi ce citiți?”

Nicu Stan 22.03.2021, 14:41
Gabriela Firea, despre reducerea veniturilor medicilor şi asistenţilor. Ce mesaj îi transmite lui Vlad Voiculescu: „Înţelegeţi ce citiți?”

Gabriela Firea, despre reducerea veniturilor medicilor şi asistenţilor. Ce mesaj îi transmite lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, după ce senatorul PSD susține că l-a prins cu minciuna.

Gabriela Firea susține că salariile medicilor și asistenților vor fi micșorate cu aproape jumătate. Ce spune Vlad Voiculescu

Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit din nou despre reducerea veniturilor medicilor şi asistenţilor. Fostul edil al Capitalei susține că l-a prins din nou cu minciuna pe ministrul Sănătății, Vlad Vociulescu, ocazie cu care i-a transmis acestuia un mesaj.

Astfel, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea îi critică pe liderii coaliției de guvernare, în special pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, pentru intenția de a micțora salariile medicilor și asistenților.

Salariile din Sanatate ar urma sa se micsoreze cu 48%
Salariile din Sanatate ar urma sa se micsoreze cu 48%

Salariile din sănătate ar urma să se micșoreze din cauza micșorării sporurilor

Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor – pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți? Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse!

Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei! Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?!”, transmite Gabriela Firea.

Cu cât se vor micșora veniturile personalului medical, potrivit senatorului PSD Gabriela Firea

Senatorul PSD adaugă că, potrivit liderilor de sindicat din Sănătate, scăderea veniturilor va ajunge la 48%.

Iar toate acestea în pandemie! Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL – USR – Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți”, conchide Gabriela Firea.

Vlad Voiculescu neagă micșorarea veniturilor din Sănătate

Pe de altă parte, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a negat existența unor discuții despre reducerea veniturilor angajaților care muncesc în Sănătate.

Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare și la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei.

Nici gând ca salariile medicilor și asistenților medicali să fie micșorate

Nu a fost nicio discuție în guvern sau în coaliție despre așa ceva, iar poziția Ministerului Sănătății vă asigur că este clară: nici gând”, a scris pe pagina personală de Facebook, Vlad Voiculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe