Gabriela Cristea nu a mai suportat și a chemat poliția. Vedeta, în război cu un vecin: “De 5 săptămâni se întâmplă situația asta”

Ana-Maria Tudor 24.07.2023, 15:44
Gabriela Cristea nu a mai suportat și a chemat poliția. Vedeta, în război cu un vecin: “De 5 săptămâni se întâmplă situația asta”

Într-un moment tensionat și fără a mai găsi altă soluție, Gabriela Cristea a decis să sune la numărul unic de urgență 112. Prezentatoarea a luat această decizie în contextul unei situații dificile cu un vecin.

Ce a făcut vecinul de a îndemnat-o pe vedetă să sune la poliție

De mai bine de o lună, vedeta a fost deranjată constant de zgomotul produs de vecinul său, în special în timpul weekend-urilor și seară de seară.

 

Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor
 

Stresul prezentatoarei a atins cote maxime și fără să găsească pe cineva cu care să discute și să ajungă la o înțelegere, Gabriela Cristea a luat o decizie radicală și a chemat Poliția la ușa vecinului. Această acțiune, făcută publică chiar de vedetă, a stârnit multe critici din partea internauților în mediul online.

Vezi și: Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Povestea lor de dragoste

Unii utilizatori susțin că vedeta a apelat la statutul sau de persoană publică pentru a-și impune punctul de vedere și că ar fi putut rezolva situația într-un mod mult mai amiabil. Alții susțin că preferă conflictele, ceea ce ar fi dus la această abordare mai aspră în relația cu vecinul, potrivit bzi.ro.

Ce a avut de spus Gabriela Cristea în urma valului de critici din mediul online

Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda, a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la autorități, deoarece nu a reușit să rezolve situația cu vecinul prin dialog și vorba bună. După intervenția polițiștilor, prezentatoarea și-a exprimat mulțumirea că acum se poate odihni în tihnă.

Totodată, a ținut să sublinieze că nu este vorba de mahalagisme, ci de respectarea legilor și drepturilor pe care fiecare dintre noi trebuie să le aibă în vedere.

Citește și: Gabriela Cristea, cele mai intime dezvăluiri despre Tavi Clonda. Locul neașteptat în care au făcut amor: „A fost frumos”

”Am pus o postare în care am spus că am chemat Poliția, pentru că niște vecini nu se potoleau și lucrau cu flexul la ora opt seara. Și foarte mulți dintre voi mi-ați spus că sunt o mahalagioaică și că mi-am reclamat vecinii și că oricum Poliția a venit doar pentru că sunt eu Gabriela Cristea, că profit de statutul meu de persoană publică.

Poate nu m-am făcut destul de bine înțeleasă, de cinci săptămâni se întâmplă situația asta și în fiecare sâmbătă și duminică, oamenii lucrează. Este treaba fiecăruia când lucrează în casă, dar există o lege care spune că sunt niște ore de liniște ce trebuie respectate.

Există și o lege a zgomotului, ceea ce voi nu știți sau ignorați, adică putem avea activități zgomotoase în afara orelor de liniște, dar în limita legii, adică nu ai voie să faci un zgomot mai mare de 30 de decibeli, iar un flex face un zgomot de 95 de decibeli.

Nu este nimeni absurd, dar dacă vii și îi anunți pe vecini, nu se duce nimeni să te reclame, dar în momentul în care de cinci săptămâni faci zgomot, în fiecare sâmbătă și duminică, peste limita admisă de lege și în momentul în care ești rugat civilizat să te oprești pentru că există o limită a suportabilității, tu începi să o dai pe smardoială și ești arogant, atunci nu avem ce face, mergem la Poliție.

Încercăm să fim toleranți, dar există o limită. Avem drepturi și trebuie să ne fie respectate, cum și noi trebuie să respectăm drepturile celorlalți”, a spus Gabriela Cristea, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe