Fratele lui Diego Maradona a murit la doar 52 de ani. A suferit un stop cardiac iar medicii nu au mai avut ce să facă

Andrei Cezar 28.12.2021, 17:43

La puțin peste un an de la decesul lui Diego Armando Maradona, o nouă tragedie s-a produs în familia regretatului sportiv. Fratele acestuia, Hugo Maradona, a murit la vârsta de 52 de ani, în locuința sa din Monte di Procida, localitate din provincia Napoli, în urma unui stop cardiac, informează Gazzetta dello Sport. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului fotbalist. Vestea tristă a fost făcută publică pe site-ul oficial al clubului napoletan.

A murit fratele lui Diego Maradona, la doar 52 de ani, în urma unui stop cardiac

La fel ca fratele său Diego, Hugo Maradona a fost și el legitimat la clubul Napoli. A semnat cu echipa unde a scris istorie „El Pibe D`Oro” când avea doar 18 ani, însă a fost împrumutat rapid la Ascoli.

La 20 septembrie 1987, cei doi frați s-au confruntat într-un meci pe care Napoli l-a câștigat cu 2-1.

Spre deosebire de mult mai celebrul său frate, Hugo Maradona nu a avut o carieră la nivel înalt. El a evoluat la echipe precum Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka. În schimb, acesta s-a concentrat mai mult asupra proiectelor de fotbal dedicate juniorilor.

Hugo Maradona a fost implicat și în politică. Recent el a candidat la alegerile municipale pe o listă de dreapta, însă scrutinul a fost câștigat în cele din urmă de stânga.

Clubul Napoli a postat pe site-ul său oficial un mesaj de condoleanțe.

Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”.

La rândul său, ambasadorul argentinian la Roma a transmis familiei un mesaj de condoleanţe.

Regret trecerea în nefiinţă a lui Hugo Maradona, fost jucător la Ascoli şi Rayo Vallecano. Fratele mai mic al lui Diego, a fost printre primii care ne-au avetizat că fratele său era de pe altă planetă: „Fratele meu este marţian”. Condoleanţe familiei şi prietenilor”, a scris pe Roberto Carles, ambasadorul argentinian la Roma, pe pagina sa de Twitter.

Decesul lui Hugo Maradona vine la 13 luni de la cel al fratelui său, Diego Maradona.

Fratele lui Diego Maradona a murit la doar 52 de ani. A suferit un stop cardiac iar medicii nu au mai avut ce sa faca

Mărturie șocantă a avocatului lui Diego Maradona, la un an de la moartea acestuia

Fostul avocat al legendarului fotbalist argentinian a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul anchetei privind decesul lui Diego Maradona. Potrivit acestuia, „El Pibe D`Oro” ar fi murit din cauza tratamentului prescris greșit.

„Greşelile comise au fost numeroase, pentru că Diego a murit, el a fost umflat şi umflat cu o medicaţie greşită până când inima sa a explodat”, a declarat Matias Morla pentru presă, după mărturia sa de trei ore în biroul procurorului din San Isidro.

Avocatul a mai specificat că tratamentul pe care îl lua Maradona „a fost foarte rău, de aceea el a murit”.

Regretatul fotbalist avea multiple afecțiuni. El suferea de probleme cu inima, rinichii și ficatul. Maradona a murit pe 25 decembrie 2020, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Urmăriți Impact.ro și pe