FOTO Cum a fost primită Simona Halep la Wuhan: ce i-au pregătit organizatorii turneului

Alexandru Ioanid 19.09.2019, 16:17
FOTO Cum a fost primită Simona Halep la Wuhan: ce i-au pregătit organizatorii turneului

Simona Halep debutează, în câteva zile, la turneul de la Wuhan. Sportiva noastră a ajuns deja în Asia și a avut parte de o surpriză din partea organizatorilor turneului.

Simona Halep a ajuns la turneul de la Wuhan, competiție care începe duminică, 22 octombrie. Sportiva din România a avut parte și de o surpriză din partea organizatorilor, atunci când a ajuns în Asia.

Simona Halep a postat surpriza pe Twitter și le-a mulțumit celor care au avut ideea. ”Mulțumesc pentru primirea călduroasă”, a fost răspunsul sportivei din România, oferit pe rețeaua de socializare.

Ce surpriză i-a fost pregătită Simonei Halep

Simona Halep a fost primită la Wuhan cu un mesaj în limba română.

”Bine ai venit!”, e mesajul pe care Simona l-a găsit scris pe unul dintre panourile expuse la competiția sportivă.

Simona Halep speră să câștige turneul de la Wuhan, care debutează duminică, 22 septembrie. Înainte de a pleca în Asia, sportiva se declara pregătită.

“Mă simt destul de bine, sunt încrezătoare şi sper să-mi meargă bine. Este un pic mai diferit, mâncarea este diferită, aerul este diferit, cultura de acolo mai diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât pot de bine şi să joc cât se poate de bine, însă nu este uşor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de probleme. Am avut nişte probleme la gleznă, de fapt la tendonul lui Ahile împreună cu glezna, acum mă simt bine, am făcut recuperarea, am făcut tratament, m-am antrenat în ultima săptămână şi acum mă simt bine. Darren Cahill va reveni în noul sezon, nu la turneele acestea”
Simona Halep

Simona Halep se situează pe locul 6 WTA acum, după ce a pierdut două poziții în urma eșecului de la US Open. Simona Halep va participa la turneul de la Wuhan (care are loc în perioada22-28 septembrie) și Beijing (în perioada 28 septembrie – 6 octombrie).

Apoi, va participa și la Kremlin Cup, în Moscova.

Urmăriți Impact.ro și pe