Cine este pilotul Tarom care a murit astăzi. De ce a fost confundat cu fostul soț al lui Teo Trandafir

Diana Radu 23.01.2020, 22:41
Cine este pilotul Tarom care a murit astăzi. De ce a fost confundat cu fostul soț al lui Teo Trandafir

Update: Confuzie și fake news. Cine este bărbatul care a murit astăzi? Nu este vorba despre soțul lui Teo Trandafir.

UPDATE: Fake news. Alexandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir, nu a încetat din viață. Cel care a trecut în neființă a fost un alt pilot, pe nume Alecsandru Trandafir, care nu are nicio legătură cu prezentatoarea TV. S-a creat o confuzie, dat fiind că ambii au fost piloți.

Veste tristă pentru Teo Trandafir! Fostul șoț al prezentatoarei de televiziune, Alexandru Trandafir, s-a stins din viață joi seară, 23 ianuarie. Slujba de înmormântare va avea loc vineri. Ce spune Teo despre cel care i-a fost soț timp de șase ani de zile și de care o leagă o mulțime de amintiri?

Fostul soț al lui Teo Trandafir a murit: ”Era un om excepțional”

Alexandru Trandafir a încetat din viață în această zi. Anunțul a fost făcut de către un coleg al acestuia de la compania Tarom. Cei care vor să-și ia rămas bun de la acesta o pot face vineri, 24 ianuarie la ora 10:00 atunci când va avea loc slujba de înmormântare care se va ține la în București la Cimitirul Giulești Sărbi.

”Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris un coleg de-al lui Alexandru potrivit Cancan.ro.

Teo Trandafir și Alexandru au fost căsătoriți în perioada 1990 – 1996, însă în timpul mariajului vedeta TV nu a dat foarte multe detalii despre relația dintre ei și a încercat pe cât posibil să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Teo a mărturisit în cadrul unui interviu mai vechi că Alexandru este un om excepțional. Cei doi au divorțat în urmă cu 23 de ani, însă Teo a ales să păstreze numele primului ei soț.

”Era un om exceptional, bine, este si in continuare exceptional doar ca formatia lui este una precisa ca zona, la vremea respectiva el cadru militar, eu smulsa in 10 directii, o apucata in incercarea de a-mi mentine echilibrul intr-o lume in care nu e nici mila si nici repere, nu avea cum sa functioneze, chiar daca atractia, fascinatia tocmai de aici venea, din faptul ca aveam senzatia ca ne completam.

Asa cum se intampla in viata, lucrurile care te determina sa faci niste alegeri, se transforma in unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact in momentul in care libertatea mea si felul de a sintetiza iute s-a transformat intr-un defect. Si am zis gata, ca oamenii civilizati, nu ne-am deranjat intre noi, eu apucasem sa ma lansez, a avut onoarea si decenta de a ma lasa sa ii port numele”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe