Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, “vizitat” de mascați. Tristan Tate ar fi sechestrat o femeie de origine americană

Andra Daoud 11.04.2022, 23:20
Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, “vizitat” de mascați. Tristan Tate ar fi sechestrat o femeie de origine americană

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu are probleme cu legea. Tristan Tate este acuzat că ar fi sechestrat o femeie de origine americană, pe nume Emma Aida Gabbey, în vila din Pipera. Ambasada SUA a intrat pe fir și a anunțat autoritățile din România, care au intervenit la adresa fraților Tate. Mascații au descins la adresă luni seară. Ce au găsit în urma perchezițiilor.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, “vizitat” de mascați

O femei de origine americană ar fi fost sechestrată într-o vilă din Pipera care le aparține fraților Tristan și Andrew Tate. Tristan este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și un personaj foarte cunoscut pe internet, unde are sute de mii de urmăritori. Potrivit Antena 3, frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila din Pipera în care ar fi amenajat un studio de videochat.

Una dintre ele, pe nume Emma Aida Gabbey i-ar fi scris iubitului ei din America despre faptul că ar fi fost sechestrată în vila celor doi frați. Femeia i-ar fi trimis adresa iubitului ei, iar acesta a anunțat serviciul diplomatic.

Ambasada SUA i-a alertat pe polițiștii ilfoveni, care au descins la adresa indicată. Oamenii legii au găsit în casă două femei, una dintre ele fiind cea care a dat alarma.

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.”, a transmis poliția printr-un comunicat.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, “vizitat” de mascați. Tristan Tate ar fi sechestrat o femeie de origine americană
Tristan Tate și Bianca Drăgușanu, pe vremea când formau un cuplu

Din ce au făcut avere frații Tate

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu au avut o relație în urmă cu câțiva ani. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, însă dragostea a durat doar câteva luni. După despărțire, Bianca Drăgușanu a spus că regretă relația, iar britanicul a ținut să o ironizeze printr-un mesaj pe rețelele sociale.

Relație?! Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceea”, a transmis Tristan Tate, la momentul respectiv.

Tristan și Andrew Tate s-au stabilit în România în urmă cu ceva timp și au cumpărat vila din Pipera. Cei doi frați ar fi moștenit de la tatăl lor un hotel în Thailanda, aceasta fiind principala afacere și cea care le-a adus o avere considerabilă.

Cei doi frați s-au afișat cu mașini de sute de mii de euro în țara noastră și au intrat și în atenția publică după ce Tristan a apărut la brațul Biancăi Drăgușanu. Despre fratele său, Andrew (zis și Cobra) s-a scris la un moment dat că ar fi avut o relație cu Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe