Florin Tănase, aproape de transfer în pauza de iarnă. Destinație surpriză pentru căpitanul celor de la FCSB. „Sunt discuții”

Andrei Cezar, Alexandru Puiu 06.12.2021, 11:09
Florin Tănase, aproape de transfer în pauza de iarnă. Destinație surpriză pentru căpitanul celor de la FCSB. „Sunt discuții”

Florin Tănase a marcat două goluri din penalty-uri în meciul de duminică seara cu UTA Arad și a ajuns astfel la 7 goluri înscrise în acest sezon de Liga 1. La 26 de ani, căpitanul celor de la FCSB este pregătit pentru un transfer în străinătate, iar potrivit spuselor sale, clubul roș-albastru poartă deja tratative pentru vânzarea sa. Destinația? Una surprinzătoare.

Florin Tănase confirmă discuțiile pentru un eventual transfer

Florin Tănase este unul dintre cei mai curtați jucători din campionatul românesc. FCSB a primit în ultimul an mai multe oferte pentru căpitanul său, însă Gigi Becali a prefertat să își păstreze favoritul. Una dintre cele mai recente oferte a venit din partea celor de la Galatasaray, echipa unde evoluează românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Turcii au oferit 2 milioane de euro în schimbul lui ”Tase”, însă Gigi Becali nu este dispus să accepte o suma mai mică de 3 milioane de euro. Astfel, negocierile dintre cele două părți au intrat, pentru moment, în impas, dat fiind faptul că oficialii echipei Galatasaray nu par dispuși să achite această sumă.

Se pare însă că în ultimele zile, pe numele căpitanului celor de la FCSB a venit o ouă ofertă. Destinația unde ar putea ajunge atacantul roș-albaștrilor în această iarnă este Al Nassr. Șeicii din Emirate îl ademenesc cu un salariu uriaș, însă mai întâi aceștia trebuie să se înțeleagă cu Gigi Becali pentru atacantul roș-albaștrilor.

Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase.

Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, a spus Tănase, la interviuri, după meciul FCSB-UTA, 2-1.

Edi Iordănescu, în negocieri cu Al Nassr

La Al Nassr, Tănase ar putea lucra cu fostul său antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu. Tehnicianul este în negocieri avansate cu arabii, potrivit AS.ro.

Eu m-am înțeles foarte bine cu domnul Iordănescu, de fapt, toți colegii ne-am înțeles foarte bine. Este un antrenor bun și de ce nu? Mi-aș dori pe viitor să lucrez cu dânsul.

La FCSB, Florin Tănase are un salariu de 30.000 de euro lunar și o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro. Tănase a semnat un nou contrat cu vicecampioana României în această vară, valabil până în 2025.

Căpitanul roș-albaștrilor este cotat la 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a jucat în 205 partide pentru FCSB și a reușit să marcheze de 69 de ori, cifră la care se mai adaugă și 38 de assist-uri. În sezonul precedent a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite.

Urmăriți Impact.ro și pe