Florin Cîțu a ajuns, în sfârșit, în Vama Veche. Pe cine a luat cu el premierul

Stan Filon 19.09.2021, 15:46
Florin Cîțu a ajuns, în sfârșit, în Vama Veche. Pe cine a luat cu el premierul

Premierul Florin Cîțu a profitat de ultima zi cu soare și a plecat la mare, departe de USR-PLUS, de Guvern, și de alegerile interne din PNL. Șeful Executivului a uitat de toate problemele și a plecat să se relaxeze la malul mării. Îmbrăcat lejer, Florin Cîțu a fost surprins la o terasă, alături de ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu.

Florin Cîțu a ajuns, în sfârșit, în Vama Veche

Premieul Florin Cîțu este un mare fan Vama Veche, așa că acolo a plecat în weekend, unde a fost văzut însă de jurnaliști. După ce a luat la pas Vama Veche, șeful Executivului a ajuns la concluzia că sezonul estival ar trebui prelungit în România.

Florin Cîțu: ”O zi superbă. A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc și Vama cum era înainte, dar e superb. Am ajuns azi-dimineață devreme. Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine și sezonul să fie mai mare”, a spus premierul.

Florin Citu a ajuns, in sfarsit, in Vama Veche
Florin Citu a ajuns, in sfarsit, in Vama Veche

”A fost o vară verde”

”Am văzut ă sunt închise multe hoteluri, dar eu cred că mai merge. Mai merge să mai vii și weekend-ul ăsta și weekend-ul viitor. Cât mai mult. Sunt bucuros că am început sezonul. La începutul sezonulului am spus că va fi un sezon deschis, nu va fi nevoie de restricții. A fost o vară verde. Cred că a fost bine și pentru cei care au aici afaceri și pentru români să se distreze. Ar fi bine să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor”, a mai precizat Florin Cîțu, care a recunoscut că nu a prins răsăritul pe plajă.

Premierul Florin Cîţu şi ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, au postat duminică dimineaţă, pe o reţea de socializare, mai multe imagini de pe litoral, iar internauții au spus că aceasta poate fi relaxarea dinaintea Congresului PNL, care va avea loc în week-endul viitor.

Cei doi s-au plimbat pe litoral într-o ţinută lejeră, îmbrăcaţi în blugi, tricou, şepci negre şi tenişi. Când s-au aşezat la terasă, premierul a ales să bea o cafea şi o apă, în timp ce ministrul Finanţelor a optat pentru un suc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...