Florin Călinescu, oprit de o femeie pe stradă după Românii au talent. ”Să-ți fie rușine”. Juratul a povestit tot episodul

Iancu Andreea 10.05.2021, 22:41
Florin Călinescu, oprit de o femeie pe stradă după Românii au talent. ”Să-ți fie rușine”. Juratul a povestit tot episodul

Statutul de persoană publică este precum o sabie cu două tăișuri. Uneori satisfacția vedetelor care primesc aprecierea fanilor lor este binevenită, însă alteori criticile pot fi deranjante. În cazul lui Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent, oprit de o femeie pe stradă, lucrurile au dus la o concluzie cât se poate de firească. Actorul a dezvăluit întregul moment celorlalți colegi de emisiune și și-a spus părerea cu privire la problema ridicată de doamna întâlnită pe stradă.

Moment neașteptat după Românii au talent. Cum a ajuns Florin Călinescu să fie oprit pe stradă de o femeie

Finala Românii au talent se apropie cu pași repezi, însă până la momentul în care vom afla cine este marele câștigător, jurații și prezentatorii emisiunii trebuie să decidă următorii semifinaliști. Aceștia au revăzut o parte dintre momentele care au primit cel puțin trei sau chiar patru voturi pozitive pentru a alege 14 concurenți care să meargă în semifinale. Astfel, printre numerele spectaculoase regăsite în timpul vizionărilor, Florin Călinescu și-a amintit cum a ajuns să fie oprit pe stradă de o femeie, care l-a mustrat pentru atitudinea sa.

Pentru că actorul este o persoană extrem de directă, care nu umblă cu ocolișuri atunci când își expune părerea, o telespectatoare s-a arătat nemulțumită de decizia juratului și a decis să i-o împărtășească în mod direct. Comentariul negativ a fost împărtășit de către Călinescu cu ceilalți colegi de la Românii au talent. În plus, actorul a reușit să ajungă la o concluzie care l-ar scuti de astfel de întâlniri inedite cu fanii emisiunii.

Cum a ajuns Florin Călinescu să fie oprit pe stradă de o femeie
Actorul a povestit întregul incident la Românii au talent

Ce propunere a făcut actorul după ce a fost oprit pe stradă de o necunoscută

Juratul a recunoscut că a fost atenționat de o doamnă pentru faptul că nu este la fel de sensibil precum restul juraților, după ce a fost deranjată de atitudinea actorului în una dintre edițiile de la Românii au talent. Astfel, după întâlnirea neașteptată avută pe stradă, Florin Călinescu a ajuns la concluzia că cel mai bine este ca publicul să își aleagă favoriții, astfel încât membrii juriului să nu mai aibă un cuvânt atât de important de spus în cadrul competiției de talente.

Merg pe stradă și mă oprește câte o profesoară de latină. Să-ți fie rușine, imi zice. Am uitat iar fermoarul sau ce se întâmplă?

Nu, dar aseara, nu ai fost sensibil.

Doamnă, dar iertați-mă, atâta pot, atâta știu.

Păi să vină altcineva mai bun.

Dar știi cine este oricine altcineva mai bun decât noi toți? Publicul, a spus Florin Călinescu, la Românii au Talent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...