Floriana – CFR Cluj live text Liga Campionilor. CFR Cluj a învins cu 2-0 și s-a calificat în turul 2 preliminar

Marian Cărăvan 19.08.2020, 23:57
Floriana – CFR Cluj live text Liga Campionilor. CFR Cluj a învins cu 2-0 și s-a calificat în turul 2 preliminar

Campioana României, CFR Cluj, începe în această seară aventura europeană. În turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj întâlnește de la ora 22:00 (ora României), campioana Maltei, Floriana.

UPDATE. ORA 23:57. GOL CFR Cluj! Campioana României câștigă cu 2-0 în Malta, în fața campioanei Floriana. Golul al doilea a venit la ultima fază a meciului, prelungit cu șapte minute. Gătălin Golofca (min. 90+7) a adus liniștea în tabăra clujeană, după ce maltezii dominaseră jocul până atunci. CFR Cluj se califică în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României va da piept la Cluj cu Dinamo Zagreb, campioana Croației, pe 25 sau 26 august.


UPDATE. CFR Cluj a deschis scorul în minutul 53: Mike Cestor a fructificat cu o lovitură de cap centrarea lui Pereira.


UPDATE. ORA 22:50. Este 0-0 la pauză între Floriana și CFR Cluj, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.
În prima repriză, inițiativa le-a aparținut elevilor lui Dan Petrescu, care au avut câteva ocazii. Meciul a început cu o ocazie a maltezilor, tot ei au avut posesia în primele minute, dar fără a pune în pericol poarta clujeană.
O dublă ocazie pentru CFR Cluj am consemnat în minutul 19, când Cătălin Itu luftează dintr-o situație favorabilă. Câteva secunde mai târziu, Mario Rondon este găsit excelent de o centrare trimisă de Andrei Burcă, dar lovitura de cap trimisă de atacantul venezuelean nu găsește ținta.
În minutul 28, Ciprian Deac a șutat direct pe poartă din lovitură liberă, dar portarul Atkpan a fost atent și a reținut balonul.

În minutul 44, CFR a solicitat penalty, pentru un fault comis asupra lui Burcă.


A început meciul. Echipele de start:

Floriana: Atkpan – Cheveresan, Cini, Pisani, Ruiz – Camenzuli, Garcia, Venancio, Fonseca – Keqi, Leone
Rezerve: Cassar, Beye, Paiber, Arab, Marcelo Dias, Jan Busuttil, Agius
CFR Cluj: Bălgrădean – Burcă, Vinicius, Cestor, Camora – Chipciu, Itu, Hoban – Deac, Rondon, Pereira
Rezerve: Rus, Luis Aurelio, Susic, Costache, Boli, Golofca, Petrila

Floriana – CFR Cluj live stream online Liga Campionilor

Partida se va disputa pe un teren sintetic, ceea ce îl nemulțumește pe antrenorul Dan Petrescu: „Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.”

Tehnicianul campioanei atrage atenția și asupra absențelor importante din lot.

Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute. Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari”, a mai spus Dan Petrescu.

Meciul Floriana – CFR Cluj, de miercuri, ora 22:00, va fi transmis pe pagina de Facebook a gazdelor și pe Impact.ro.

Dacă va trece de campioana Maltei, miercuri, de la ora 22:00, CFR va întâlni în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, pe teren propriu, campioana Croației, Dinamo Zagreb.