Florentin Dumitru, în arest la domiciliu. Fostul fotbalist de la Steaua ar fi dat mită pentru a ascunde un accident grav

Stan Filon 29.10.2021, 15:40
Florentin Dumitru, în arest la domiciliu. Fostul fotbalist de la Steaua ar fi dat mită pentru a ascunde un accident grav

Florentin Dumitru, fostul jucător al celor de la Steaua și FCSB, are probleme serioase cu legea! Fostul fotbalist a fost plasat recent în arest la domiciliu, după ce a provocat un accident rutier foarte grav în 2019. Acesta le-a pus bețe-n roate anchetatorilor.

Florentin Dumitru a fost plasat în arest la domiciliu

Florentin Dumitru, fosta vedetă a celor de la Steaua, a fost plasat în arest la domiciliu, într-un dosar deschis pe numele său, după un accident rutier care a avut loc în anul 2019. Anchetatorii susțin că fostul fotbalist a încercat să mușamalizeze accidentul rutier sildat cu rănirea gravă a unei persoane, scrie rtv.net.

Fostul fotbalist ar fi cheltuit sume impresionante de bani pentru a scăpa basma curată, însă pe fir au intrat anchetatorii. Acum, acesta a fost plasat în arest la domiciliu, în timp ce procurorii caută dovezi împotriva sa.

Florentin Dumitru a fost plasat in arest la domiciliu
Florentin Dumitru a fost plasat in arest la domiciliu

Cercetat în urma unui accident rutier

Florentin Dumitru a debutat în Liga 1 la 31 iulie 1996, la Sportul Studențesc. Între 2000 și 2005 a fost jucător la Steaua București (FCSB), iar în sezonul 2006-2007 a jucat la FC Național. A mai jucat pentru Astra, Petrolul Ploiești și Concordia Chiajna. Are 17 selecţii la echipa naţională a României.

Fostul fundaș dreapta a condus Compania Municipală Sport Pentru Toți din cadrul Primăriei Capitalei în mandatul Gabriele Firea, dar a fost şi antrenor secund la FC Voluntari pentru o scurtă perioadă.

Ce teama a avut Anca Dinicu la filmarile pentru “Sariti de pe fix
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...