EXCLUSIV

Fiul lui Cristian Țopescu, apărat de o vedetă TVR în scandalul promovării sale: „Poartă un nume greu de dus!” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.02.2023, 19:00

Marina Almășan are o părere extrem de bună despre Sebastian Felix Țopescu, pe care-l cunoaște de când s-a născut și pe care, de altfel, l-a avut ca invitat în emisiunea sa, „Rivalii”. Prezentatoarea sare în apărarea tânărului, atacat din toate direcțiile, după ce s-a aflat că va avea o emisiune la TVR, post care o are în Consiliul de Administrație și pe mama lui, văduva lui Cristian Țopescu. În exclusivitate pentru Impact.ro, Marina a menționat că fiul regretatului comentator chiar merită un astfel de proiect tv.

Ce emisiune va prezenta Sebastian Felix Țopescu la TVR

„Așchia nu sare departe de trunchi”, spune o veche vorbă românească, valabilă și-n cazul lui Sebastian Felix Țopescu, nimeni altul decât fiul lui Cristian Țopescu și fratele Cristinei Țopescu.

Urmând exemplul celebrelor sale rude, tânărul se pregătește să-și facă debutul în televiziune, cu propria sa emisiune, „Creatorul de vise”, la doar 23 de ani.

Încredințarea unui astfel de proiect fiului regretatului comentator sportiv, la postul public de televiziune, care o are în Consiliul de Administrație și pe mama lui Sebastian, Christel Ungar Țopescu, a dat naștere la o serie de comentarii negative, controverse privind funcționarea nepotismelor în cadrul instituțiilor de stat.

marina almasan2
Marina Almasan

„Un suflu nou e binevenit peste tot în lumea asta”

Cea mai veche și cunoscută vedetă din TVR, Marina Almășan, care-l cunoaște de când s-a născut pe fiul lui Cristian și al lui Christel Ungar Țopescu și pe care, de altfel, l-a avut ca invitat în emisiunea sa, „Rivalii”, sare în apărarea acestuia, dat fiind faptul că tânărul i-a făcut o impresie foarte bună:

„Un suflu nou e binevenit peste tot în lumea asta! Un tânăr atât de special, din toate punctele de vedere (chiar și al numelui!) este un câștig pentru orice televiziune. Iar formatul, despre care mi s-a povestit, mi se pare foarte ofertant. Despre bugete nu vorbesc, nici nu am date și nici nu e treaba mea:  capra vecinului nu a fost niciodată pasiunea mea.

Ce pot spune este că aș fi tare necăjită dacă fiului meu – coleg de generație cu Sebastian – i s-ar trânti uși în nas pe motiv că e copilul meu și al lui Socaciu, și nu pentru că e un tânăr valoros. În orice caz, o felicit pe colega mea Christel pentru felul frumos în care și-a educat copilul.

L-am avut recent invitat la ”Rivalii” (a fost ”rivalul” Elisabetei Lipă) și întreaga mea echipa a fost plăcut impresionată de Sebastian. M-aș bucura ca prima lui încercare în materie de televiziune să fie un succes, căci poartă un nume greu de dus!”, ne-a spus aceasta.

Citește și Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu. Apariție rară a lui Sebastian la TV!

„Tinerii de azi șochează cam toți prin câte ceva”

De altfel, în publicația sa online, „Femei de zece”, vedeta TVR îi dedică acestuia un întreg editorial, detaliind cum a ajuns să-l aibă ca invitat în emisiune, după ce l-a urmărit la un alt show, pe teme culinere:

„La una din edițiile ”Rivalilor” l-am avut, ca exponent al tinerei generații, pe Sebastian Felix Țopescu. Mărturisesc că admirația și prietenia pe care le-am avut, față de strălucitul nostru comentator sportiv – cel mai mare, cred, al românilor – m-a făcut să urmăresc mai demult o ediție a unui show culinar de la o altă televiziune, în care concura juniorul Țopescu. Mi-a plăcut tare mult. Juniorul, nu show-ul, căci nu despre el e vorba.

În primul rând, mi-a atras atenția numele, apoi felul exotic în care arăta tânărul, oarecum șocant, față de părinții săi, care ambii mi-au fost colegi (iar Christel încă îmi este). Dar, în fine, tinerii de azi șochează cam toți prin câte ceva, așa că, să zicem că nu neapărat cu impresia asta am rămas, în urma emisiunii.

L-am ascultat vorbind. Și mi-a plăcut mult de tot. Inteligența împletită cu sfială dau un aluat foarte bun. Iar dacă mai adaugi și o privire caldă, în care nu găsești, oricât ai căuta, niciun strop de rău, atunci atenția îți rămâne fixată pe omul cu pricina. (…) A doua zi i-am trimis echipei mele, link-ul înregistrării emisiunii respective: ”Iată-l pe viitorul nostru rival!”.

Colegii au vizionat, mi-au dat dreptate, iar Christel m-a ajutat să intru în legătură cu Basti: “De convins, te las să-l convingi singură!”, a încheiat colega mea (…)”.

Citește și Marina Almășan a trăit surpriza vieții în Finlanda. Ce a apărut la televizor. „N-am dormit toată noaptea”!

Urmăriți Impact.ro și pe