EXCLUSIV

Fiul Ioanei Năstase, nuntă ca-n povești, de două zile și două nopți. Ce cadou special au pregătit bruneta şi Ilie Năstase mirilor EXCLUSIV

Alexandru Catalan 01.07.2022, 15:49

Ioana Năstase, actuala soție a celui mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor, are toate motivele din lume să afirme că trăiește o perioadă foarte fericită din viața sa. În acest weekend ea trăiește senzațiile de neuitat ale unei mame soacre. Unicul ei fiu, Theodor, cu care se mândrește peste tot, face o nuntă ca-n povești. Și nu e nicio exagerare, fiindcă nunta va dura cel puțin două zile și două nopți, așa cum a declarat fericită mămică pentru impact.ro.

Fiul Ioanei Năstase face nuntă mare

„Va fi ceva cu totul special. Poate nu mă veți crede, dar vom sărbători două zile și două nopți, cu două mari petreceri, organizate la două restaurante diferite din zona Constanței. Nașii fiului meu și a alesei sale sunt machedoni, deci vom încerca cu toții să ne distrăm pe cinste!”, a indicat Ioana Năstase.

Potrivit acesteia, totul a debutat vineri după-amiaza, în jurul orei 16.00, când Theodor și soția sa, Geylam, își vor fi unit destinele în fața unui reprezentant oficial al statului român. Va urma o primă petrecere ca-n povești, în care punctul central va fi show-ul asigurat de către Adi Minune, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere de la noi.

A doua zi, sâmbătă, puțin după orele prânzului, cei doi prospăți însurăței vor merge și la biserică pentru a-și oficializa relația. Iar câteva ore mai târziu, ei și musafirii lor vor merge iar la petrecere, la un alt restaurant.

Ioana Năstase spune că se așteaptă să participe foarte mulți invitați, dat fiind că nașii sunt machedoni, iar nora sa, turcoaică, adică reprezentanți ai unor națiuni în care familiile sunt foarte numeroase, dar și extrem de respectate.

„Vom avea sigur și muzică românească, dar și machedonească sau turcească. Va fi ceva de neuitat, sunt sigură!”, a dezvăluit aceeași Ioana Năstase.

Ioana Năstase (în dreapta), alături de „copiii” ei, Geylam și Theodor, înaintea marelui pas din viața celor doi tineri
Ioana Năstase (în dreapta), alături de „copiii” ei, Geylam și Theodor, înaintea marelui pas din viața celor doi tineri

Ce cadou special au pregătit Ioana şi Ilie Năstase mirilor

Chiar dacă soacra mică a dezvăluit deja unul dintre cadourile făcute copiilor săi, cum deja îi numește ea, prin aducerea lui Adi Minune la una dintre petreceri, „arsenalul” Ioanei Năstase e departe de a fi fost epuizat.

„Sigur că mai am câteva surprize pentru copii, dar toate la timpul lor”.

Una dintre acestea ar putea fi un sejur de zece zile în Maldive pentru tânăra pereche:

„Nu vor avea parte de tradiționala lună de miere. În primul rând din cauza faptului că Theodor are pe mână o companie care în această perioadă a anului este extrem de prinsă, activând în domeniul agricol. Practic, suntem în perioada recoltării graului, orzului și rapiței, iar asta nu-i va permite să stea prea mult timp departe de munca sa.

Mai târziu, dacă ar fi făcut-o ar fi intrat în perioada recoltării porumbului și a florii-soarelui, așa că între cele două a preferat-o p-asta!”.

Explicaţia numelui nurorii Ioanei Năstase. Ce înseamnă Geylam

Ioana Năstase a mai dezvăluit un mic amănunt despre nora sa, pe care o cunoaște de mult timp, și care e mai bătrână cu doi ani decât fiul ei, care numără 26 de ani:

„Geylam, dacă nu mă înșel în limba turcă înseamnă căprioară. Nu sunt foarte sigură, dar mie mi-a plăcut din primul moment nora, nu doar numele ei de fată!”.

După ce va fi trecut acest moment aparte, Ioana Năstase spune că ia în calcul să plece cel puțin o săptămână în vacanță, la greci, împreună cu soțul ei, Ilie Năstase. Nu înainte însă de a trece să-l vadă și pe iubitul ei patruped, Cezar, un minunat cal arab de câțiva ani, pe care și l-a cumpărat anul trecut de ziua ei, și care crește într-o crescătorie specială, în zona Brașovului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe