Firea, reacție tranșantă despre PNL: “Vede Primăria Capitalei ca pe un trofeu”. Ce le-a transmis bucureștenilor înainte de alegeri

Diana Radu 02.03.2020, 10:32
Firea, reacție tranșantă despre PNL: “Vede Primăria Capitalei ca pe un trofeu”. Ce le-a transmis bucureștenilor înainte de alegeri

Gabriela Fierea a lansat câteva replici dure pentru liberali, în direct la Antena 3, pe care-i critică că nu au venit cu niciun program pentru București până acum. Mai mult, edilul acuză PNL-ul de o ambiție politică, care constă doar în a o învinge pe ea în cursa electorală.

Gabriela Firea despre PNL: ”Vede Primăria Capitalei ca pe un trofeu”

Invitată la emisiunea News Magazine, de pe Antena 3, moderată de Mihaela Barzila, Gabriela Firea a vorbit despre alegerile pentru Primăria Capitalei. Firea a spus că forțele de dreapta s-au unit împotriva ei și tot ceea ce urmăresc este să o învingă, ci nicidecum să vină în ajutorul bucureștenilor cu programe pentru educație, sănătate, etc.

firea, pnl, alegeri locale, primaria capitalei
Gabriela Firea despre PNL: ”Vede Primăria Capitalei ca pe un trofeu”

„Constatăm faptul ca un partid istoric, vorbesc de PNL, care a preluat și vechiul PDL, și care pretinde că acum e pe valul politic, nu are candidat la Primăria Capitalei. De altfel, cred că e și o jignire față de toți românii pentru că preocuparea lor e doar pentru București. Asta înseamnă că abandonează întreaga țară. În plus, e o ambiție politică, electorală a lor. Privesc Primăria Capitalei ca pe un trofeu”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL susține candidatura lui Nicușor Dan pentru primăria CapitaleiEl a adăugat, potrivit sondajelor, alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga bătălia cu PSD. De asemenea, după ce Vlad Voiculescu, s-a retras din cursă și alianța USR-PLUS îl va susține tot pe Nicușor Dan. Alegerile locale pentru alegerea primarilor vor avea loc în luna iunie.

Una dintre schimbările pe care vrea să le facă Nicușor Dan, dacă va ieși primar este legată de traficul din București. Candidatul susține că în doi și jumătate traficul de poate amelioara dacă ar exista un  management prin pus la punct, care să includă semaforizarea inteligentă. Astfel, blocajele din trafic ar fi diminuate cu 10%.

Urmăriți Impact.ro și pe