Firea a numărat gropile din București și-ți spune că sunt vești bune

Ciprian Ioana 12.03.2019, 10:40
Firea a numărat gropile din București și-ți spune că sunt vești bune

Dacă te dai cu mașina prin București, atunci sigur ți s-a întâmplat să dai prin gropile rămase de peste iarnă. Dar Gabriela Firea insistă că nu mai sunt atât de multe.

Primarul general al Capitalei a organizat un așa-numit Comandament de primăvară. Să vadă cum stă Bucureștiul după trecerea iernii și să identifice urmele lăsate de materialele de deszăpezire împrăștiate pe străzi.

Gabriela Firea susține că a identificat sute de gropi, dar se laudă că-s mai puține decât anul trecut.

„Cea mai mare problemă în municipiul Bucureşti este faptul că, după perioada de iarnă şi după acţionarea cu antiderapant, sunt foarte multe gropi. Poliţia Locală şi Administraţia Străzilor au identificat 800 de gropi, foarte multe, spun eu. Singura veste, să-i spunem bună, este că anul trecut erau 1.000 pe vreme aceasta, acum avem 800 de gropi identificate la începutul primăverii”.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei

Oricât ar încerca Gabriela Firea să te convingă că problemele se știu și se vor rezolva, adevărul e că Bucureștiul e sufocat, în primul rând, de traficul aglomerat.

Și la fiecare ploaie, așa cum s-a întâmplat marți dimineață, se blochează totul. Sunt ambuteiaje inclusiv pe străzile adiacente, pe acolo pe unde te mai duce Waze-ul. Dar observi repede că nu ești singurul care folosește aplicația.

Urmăriți Impact.ro și pe