Filmul românesc cu un succes nebănuit pe Netflix. Este inspirat de un basm popular cunoscut

Badea Violeta 28.03.2023, 09:58
Filmul românesc cu un succes nebănuit pe Netflix. Este inspirat de un basm popular cunoscut

Utilizatorii de Netflix din țara noastră au prins gustul filmelor autohtone. O nouă producție românească se bucură de un succes uriaș pe celebra platformă de streaming. Pelicula este inspirată de un basm popular, cunoscut în întreaga Românie. Iată cum se numește filmul care i-a cucerit definitv pe cinefili.

Un nou film românesc face senzație pe Netflix

După „Teambuilding”, „Nunţi, botezuri, înmormântări” și „Mirciulică”, o nouă producție românească face furori pe Netflix. Aceasta readuce în atenția publicului una dintre cele mai cunoscute povești ale copilăriei.

Este vorba despre Capra cu trei iezi. Însă, filmul nu este unul dedicat copiilor. Pelicula îşi propune să prezinte românilor o nouă latură a celebrului basm, una extrem de tragică

Filmul este regizat de Victor Canache și îi are ca protagoniști în rolurile principale pe Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Producția a fost lansată de doar patru zile pe Netflix, dar deja ocupă primul loc în topul celor mai urmărite filme pe platforma de streaming, în această săptămână.

Citește și Kitty Cepraga va juca din nou într-un film românesc, la 20 de ani după ce a plecat din țară. „M-am inspirat de la Clotilde Armand”!

„Regizorul respectă povestea lui Creangă”

În film este prezentată o văduvă și mamă a trei copii, interpretată de Maia Morgenstern. Femeia locuiește într-un loc izolat de lume și este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie, interpretat de Marius Bodochi, care, văzându-o fără apărare, își dă în vileag adevărata natură sadică. În rolurile copiilor îi regăsim pe Antonio Gavrilă, Răzvan Ilina şi Silviu Corbu.

„Regizorul respectă povestea lui Creangă, doar că schimbă personajele. În locul animăluțelor acum sunt oameni. Dar când un individ omoară un copil, atunci ce este? Un horror, nu? Exact asta se întâmplă în film.

Motivația bărbatului-lup din film de a ucide un copil este, de fapt, o răzbunare pe mama celor trei copii. Bărbatul-lup are o dorință puternică pentru femeia respectivă.

Aceasta îl refuză și de aici pornește drama. Așa s-a ajuns la un horror psihologic. Victor Canache insistă mult pe psihologia acestor personaje, pe care așa le creionează și Ion Creangă.“ a spus Marius Bodochi, potrivit Adevărul.

Citește și Serialul Netflix care i-a ținut pe români cu sufletul la gură se încheie. A fost anunțată data ultimului sezon!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...