Filme pe care nu trebuie să le ratezi în martie 2024 pe Netflix

Emanuela Pană 22.02.2024, 11:36
Filme pe care nu trebuie să le ratezi în martie 2024 pe Netflix

La fel ca în fiecare lună, Netflix surprinde publicul cu noi producții și în martie, luna lui Mărțișor. Platforma de streaming aduce o mulțime de noutăți pe lista utilizatorilor, fie că este vorba despre filme, seriale sau documentare. Consultă lista de filme pe care nu trebuie să le ratezi în martie 2024 pe Netflix.  

Filme pe care nu trebuie să le ratezi în martie 2024 pe Netflix 

Producțiile Netflix ne țin pe toți cu sufletul la gură, astfel că nu e de mirare că mulți se întreabă deja care sunt titlurile lunii martie 2024. Iată câteva dintre filmele care vor fi lansate în luna lui Mărțișor pe Netflix România: 

Spaceman 

”Spaceman” reprezintă unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui sezon de primăvară, programat să fie lansat pe 1 martie. În rolul principal, Adam Sandler îl interpretează pe Jakub Procházka, primul astronaut din Cehia trimis într-o expediție pe Venus. Drama explorează provocările la care este supus Jakub, care se confruntă cu riscul de a-și pierde familia, întrucât s-a dedicat total ambiției sale științifice.  

”Damsel” 

Damsel va fi lansat pe 8 martie. Millie Bobby Brown interpretează rolul lui Elodie, o tânără care este constrânsă să se căsătorească cu prințul perfect, doar pentru a descoperi că ea este sacrificiul necesar pentru a potoli un dragon însetat de sânge. Având în vedere că nimeni nu va veni în ajutorul ei, Elodie este nevoită să se salveze singură.  

”My Name Is Loh Kiwan” 

Drama sud-coreeană ”Numele meu este Loh Kiwan” explorează povestea de dragoste dintre Loh Kiwan, un refugiat în Belgia, și o femeie pe care o întâlnește și care pare să fie lipsită de orice speranță. Filmul va fi disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming începând cu data de 1 martie 2024. 

Citește și: Cine a fost Griselda Blanco și cum arăta în tinerețe? Povestea de viață a celei mai temute femei din lumea narcotraficului

Serialele lunii martie pe Netflix  

Netflix vine cu seriale captivante și în luna martie, aducând în atenția publicului o gamă diversă de povești și personaje intrigante. Iată câteva exemple.

Filme pe care nu trebuie sa le ratezi in martie 2024 pe Netflix
Serialele lunii martie pe Netflix Romania

”The Gentlemen” 

Guy Ritchie lucrează la acest serial inspirat de filmul său din 2019 cu același nume, ”Gentlemen”. Pentru cei care nu îl cunosc pe Guy Ritchie, el este regizorul a două filme de acțiune și comedie extrem de captivante și pline de farmec: ”Snatch” și ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. 

”3 Body Problem” 

Pe 21 martie va fi lansat serialul ”3 Body Problem”, care va aduce în atenția publicului povestea primei întâlniri a umanității cu o civilizație extraterestră. Printre actorii din distribuție se numără Marlo Kelly, Saamer Usmani și Jess Hong. 

”Young Royals”, Sezonul 3 

Primele cinci episoade din al treilea sezon al serialului ”Young Royals” vor fi disponibile pe Netflix începând cu 11 martie, în timp ce episodul final va putea fi urmărit pe 19 martie. Acesta va fi ultimul sezon al serialului și va oferi o concluzie pentru relația dintre Prințul Wilhelm și Simon Eriksson la internatul Hillerska. 

”The Believers”, Sezonul 1 

Drama thailandeză ”The Believers” explorează povestea a trei antreprenori talentați și ambițioși care se luptă să-și achite datoriile după ce noua lor afacere a eșuat. Cei trei descoperă o oportunitate de a face afaceri, dar pentru a reuși trebuie să exploateze credințele religioase ale oamenilor. Primul sezon al serialului va fi lansat pe 27 martie. 

Vezi și: ComedyBox.ro – prima platformă românească de streaming cu comedie, stand-up comedy și emisiuni originale. Alternativa la Netflix, HBO Max și PrimeVideo

Lansări în luna martie 2024 pe Netflix 

  • The Gentlemen; 
  • The Netflix Slam – 3 martie; 
  • Hot Wheels Let’s Race – 4 martie; 
  • Full Swing S2 – 6 martie; 
  • Supersex – 6 martie; 
  • The Signal LS – 7 martie; 
  • Young Royals S3 – 11 Martie (episoadele 1-5) şi pe 19 Martie episodul final; 
  • Girls5eva S3, din 14 martie; 
  • 3 Body Problem, 21 martie; 
  • Is It Cake? S3, din 29 martie. 
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...