Fiica Ozanei Barabancea a absolvit liceul: „Ce moment, ce emoție!” Cât de frumoasă e Gloria FOTO

Corina Oprea, Radu Constantin 30.05.2023, 19:10

Ozana Barabancea este în culmea fericirii datorită lucrurilor frumoase din viața ei! Fiica ei a absolvit liceul și se pregătește acum de examenul maturității! Tânăra îi seamănă perfect celebrei artiste atât din punct de vedere fizic, dar și în ceea ce privește viitorul ei. Îi calcă pe urme mamei sale și speră să ajungă o cântăreață veritabilă!

Ozana Barabancea, o mamă mândră

Ozana Barabancea trăiește clipe magice! Vedeta are doi copii care îi calcă pe urme și o fac fericită în fiecare zi. Amândoi au terminat școli de muzică, semn că vor să o urmeze pe mama lor și să devină doi artiști renumiți, exact ca cea care le-a dat viață.

După ce fiul său cel mare a absolvit, a venit momentul să retrăiască acele emoții alături de fiica ei. Ziua de marți a fost foarte specială pentru Ozana Barabancea, pentru că Gloria a absolvit Colegiul Național de Muzica ”George Enescu”. Artista este foarte mândră de fiica ei, care este de o frumusețe orbitoare, dar are și un talent mare, cu care va reuși în viață.

„Este ultimul clopoțel și mergem să plângem împreună. 12 ani de liceu la Colegiul Național George Enescu, deja mă bâlbâi. Ce moment, ce emoție. Ce bucurie să îmi văd absolvind și al doilea copil! Doamna profesoară de pian, vă iubim!”, a scris Ozana Barabancea în mediul online.

Drama Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea este o femeie împlinită pe toate planurile. Este o mamă fericită, o artistă apreciată și talentată, dar viața ei nu a fost mereu una roz. Ca să ajungă la nivelul de acum, a trecut prin multe greutăți și viața a pus-o greu la încercare încă de mică.

Jurata de la „Te cunoscut de undeva” a trecut prin multe momente grele, însă a reușit să facă față tuturor obstacolelor. Cea mai grea lovitură a fost moartea mamei sale. A pierdut-o pe cea care i-a dat viață pe când avea doar 14 ani și de atunci a trebuit să se descurce singură, fără o prezență feminină.

„A fost o perioadă urâtă atunci dar între timp, viața m-a compensat. Adică mi-am plătit la începutul vieții prețul fericirii pe care îl trăiesc acum și cred că acea pierdere a mamei a fost o lecție pentru mine pentru că viața m-a ghidat astfel încât să fiu eu cea de acum, cea de astăzi, și sunt foarte fericită că sunt cea de astăzi”, spunea Ozana Barabancea în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe