Fiica lui Mădălin Voicu s-a logodit. Ioana se pregătește să devină mămică

Andra Daoud 12.04.2022, 21:15

Fiica lui Mădălin Voicu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și tocmai a primit inelul de logodnă. Cu o lună înainte de a deveni mămică, Ioana Voicu a fost cerută în căsătorie și a împărtășit vestea cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Fiica lui Mădălin Voicu a postat, în paralel, o fotografie cu burtica de gravidă și una cu inelul de logodnă.

Fiica lui Mădălin Voicu s-a logodit

Ioana Voicu a primit inelul de logodnă din partea celui căruia îi va dărui o fetiță luna viitoare. Fiica lui Mădălin Voicu este mai fericită ca niciodată și a ținut să împărtășească vestea și cu prietenii ei virtuali. Ioana a publicat pe contul ei de Instagram două fotografii, una în care i se vede burtica de gravidă și a doua cu inelul de logodnă și a scris în dreptul lor: „Un singur cuvânt… iubire”. Ioana Voicu a primit zeci de mesaje cu felicitări din partea celor care o urmăresc online.

În vârstă de 34 de ani, Ioana Voicu va aduce pe lume în curând primul ei copil. Ea a anunțat că este însărcinată la începutul anului, tot printr-o postare pe social media, după care a făcut și câteva declarații cu privire la sarcină. A decis să țină totul în secret în primele luni și a făcut anunțul abia după ce a trecut de jumătatea sarcinii, din cauză că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate în primul trimestru:

A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi”, mărturisea, la vremea aceea, Ioana Voicu.

Fiica lui Mădălin Voicu s-a logodit. Ioana se pregătește să devină mămică
Ioana Voicu a primit inelul de logodnă

Cine este logodnicul Ioanei Voicu

Bărbatul pe care Ioana Voicu îl va face tată și care a cerut-o de soție este Alex Fenechiu, fiul politicianului Relu Fenechiu. Alex este un tânăr afacerist, co-fondator și director general al unei platforme de finanțare. Cei doi vor avea o fetiță și i-au ales deja numele, unul cu o rezonanță deosebită.

Iese taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult. Am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că, dacă o să am o fetiță, așa o va chema.

Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt prima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat. Mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu, când voi rămâne gravidă, voi avea fată”, a mai spus Ioana Voicu, în momentul în care și-a anunțat sarcina.

 

Urmăriți Impact.ro și pe