Fiica lui Emil Boc face senzație pe TikTok. Ce fel de filmulețe postează Cezara

Cristian Cojocaru 05.03.2021, 18:16
Fiica lui Emil Boc face senzație pe TikTok. Ce fel de filmulețe postează Cezara

Metoda prin care fiica lui Emil Boc a ajuns să facă senzație pe TikTok este diferită față de cea a ”vedetelor” de-acolo. Cezara a reușit să strângă mii de urmăritori pe platforma socială prin educație, lucru care îl poate face mândrul pe primarul din Cluj-Napoca.

Cum face senzație fiica lui Emil Boc

Cum așchia nu sare departe de trunchi, în timp ce primarul din Cluj-Napoca face senzație pe Facebook, fiica acestuia este la fel de cunoscută pe platforma TikTok. Cezara, fiica lui Emil Boc a absolvit cu brio Facultatea de Drept, iar acum prezintă probleme legislative celor 190.000 de urmăritori pe care în numără contul său de TikTok.

În vârstă de 24 de ani, Cezara Boc prezintă lecții de Drept pe celebra rețea de socializare. Unele clipuri ajung să depășească chiar și 1 milion de vizualizări, lucru destul de rar atunci când vine vorba despre educație. Tânăra are un loc de muncă în domeniu, fiind jurist și se pregătește intens pentru a da examenul în Barou.

Ideea i-a venit într-o seară în timp ce învăța, gândindu-se cum ar fi dacă s-ar filma în timp ce recapitulează. Astfel, a ajuns să și posteze filmarea care până dimineață a atins peste 100.000 de vizualizări. Fiica lui Emil Boc a acordat un interviu în cadrul unui site realizat de studenții Facultății de Jurnalism din cadrul UBB. Când a fost întrebată cum s-a decis să își deschidă un canal de TikTok, tânăra a răspuns:

”Totul a început foarte pe nepregătite. Îmi instalasem TikTok de câteva zile. Stăteam într-o seară şi învăţam, apoi mi-a venit o idee – cum ar fi dacă m-aş filma recapitulând ce am învăţat azi? Era videoclipul cu bicicleta, unde explicam câteva dintre infracţiunile cele mai comune (furt, tâlhărie, înselăciune, ultraj, trafic de influenţă, şantaj, abuz de încredere etc.).

Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii şi ar fi avut până în 100 de like-uri. A doua zi dimineaţa, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care şi Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacţia lumii m-a încurajat să continui şi asta a fost.”

Absolventă a Facultății de Drept, Cezara dă lecții cu privire la problemele legislative pe TikTok
Absolventă a Facultății de Drept, Cezara dă lecții cu privire la problemele legislative pe TikTok

Pasiunea pentru Drept vine de la tătăl ei

Cezara Boc a mărturisit că în momentul de față activează ca și consilier juridic urmând a da examenul pentru Barou. Aceasta este și modalitatea prin care ceea ce învață, devine și material pentru canalul său de TikTok. Tânăra adaugă că clipurile îi ies din prima de cele mai multe ori și foarte puține sunt dățile când trebuie să mai încerce. Fiica lui Emil Boc nu a luat în considerare că aceasta ar putea deveni o sursă de venit pentru ea. Cezara afirmă că dragostea pentru Drept vine de la tatăl ei.

”Dintotdeauna am avut o dragoste pentru Drept. Deci aveam 3 ani, tata era avocat. La biroul lui îşi pregătea cazurile, multe materiale de citit. Iubeam să îl privesc pregătindu-se, iar când pleca tata, îi umblam mereu la biroul de avocatură, mă prefăceam că citeam, luam şi notiţe… îţi dai seama, la 3 ani, numai mâzgâlituri. De atunci ştiam că vreau să fiu avocat, iar tatei i se părea foarte drăguţ. Mi-a pus mâzgăliturile deoparte, le-a păstrat. Pe unele le-a pus şi pe perete.”, a mai adăugat Cezara Boc.

Atunci când vine vorba despre ramura de Drept prefarată, tânăra afirmă că de departe, dreptul penal este materia preferată.

”Materia asta am avut-o abia din anul doi. Până atunci, pot spune că nu mi-a plăcut la facultate, mă şi întrebam de ce am ales specializarea aceasta. Dreptul penal se ocupă cu sancţionarea infractorilor pentru faptele lor. Acesta explică foarte clar cum funcţionează, mai exact, o infracţiune, cum ne dăm seama dacă e imputabil. Dreptul penal se împarte în două: partea generală se studiază în anul 2 şi cea specială se studiază în anul 3 ”, afirmă Cezara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI