Fiica Anamariei Prodan, Sarah, a făcut accident cu mașina ei Porsche. Informații despre starea ei

Badea Violeta 21.02.2023, 21:38

Sarah este fiica cea mare a Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. De curând, aceasta a acordat un interviu în care a vorbit despre pasiunile sale. Totodată, tânăra a povestit și prin ce momente grele a trecut în urmă cu câțiva ani de zile. Iată mărturisirile superbei sportive!

Sarah Dumitrescu, mărturisiri despre accidentul cumplit prin care a trecut

Sarah Dumitrescu are 23 de ani și este fiica cea mare a celebrei impresare și a primului său soț, Tiberiu Dumitrescu. Tânără este pasionată de sport, motiv pentru care a ales să calce pe urmele tatălui său și să practice baschetul.

Frumoasa blondină a descoperit acest sport încă de la vârsta de 10 ani și, din acel moment, a ales să-și dedice toată copilăria baschetului. Acum, Sarah Dumitrescu face parte din lotul național de baschet al României, iar părinții săi au toate motivele să fie mândri de fiica lor.

Pe lângă baschet, superba blondină mai este pasionată și de mașini. De curând, tânăra a povestit că a fost protagonista unui accident rutier, care i-a șifonat serios bolidul de lux pe care îl conducea.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.  Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei.

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenasport.ro.

Citește și Fiica Anamariei Prodan face dezvăluiri tulburătoare din intimitatea familiei. Sarah, despre relația cu Reghecampf. „Nu mai există în viața mea”!

Sarah Dumitrescu a facut accident
Sarah Dumitrescu a facut accident

Drama prin care a trecut fiica Anamariei Prodan

Anul trecut, frumoasa baschetbalistă s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să treacă printr-o operație chirurgicală. Fiica impresarei se afla în România la lotul național atunci când a suferit accidentarea.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar.

Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine”. preciza, la vremea aceea, Sarah Dumitrescu.

Citește și Anamaria Prodan se recăsătorește? O prietenă bună a dat-o de gol. „Să fie într-un ceas bun”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...