Feng Shui. Unde să așezi oglinzile de Anul Nou, pentru a atrage noroc în 2022

Cătălina Burghelea 30.12.2021, 11:02
Feng Shui. Unde să așezi oglinzile de Anul Nou, pentru a atrage noroc în 2022

Feng Shui-ul este o practică străveche care a apărut în China, iar în designul interior este adesea considerată arta decorării. Practic, ajută la înțelegerea modului în care plasarea obiectelor și a mobilierului într-un spațiu ne pot afecta trăirile, energiile și experiențele. Iată unde trebuie să agățăm oglinzile pentru mult noroc în 2022.

Ce trebuie să știi despre oglinzi, potrivit Feng Shui

Nu mai este mult până la noaptea dintre ani, o seară în care merită să încerci orice ritual de noroc, pentru a atrage lucruri pozitive în viața ta, așa că îți arătăm locurile strategice în care ar trebui să așezi oglinzile, potrivit Feng Shui.

Unde și cum îți agăți oglinzile pot avea efecte pozitive sau negative asupra energiei din casa ta. Dacă vrei ca situația ta financiară să se îmbunătățească în 2022, îți sugerăm să încerci aceste trucuri simple cu oglinzi, care te vor ajuta pe tot parcursul anului viitor. Vei fi surprinsă de cât de mult pozitivism va atrage această practică!

Unde să agăți oglinzile de Noul An, pentru a atrage noroc?

1. Baie

Unul dintre locurile care ar trebui purificate de vibrațiile negative este baia, deoarece acest spațiu poate fi cauza pierderii de bani ca urmare a fluxului de apă. Experții în Feng Shui sugeră să ai o oglindă în baie, pentru ca energia negativă să poată ieși prin acest portal.

2. Dormitor

O oglindă mare în dormitor te va ajuta să ai o relație mai bună cu tine, pe lângă faptul că îmbunătățește stima de sine, necesară pentru îndeplinirea visurilor. Această amuletă este legată de bunăstarea emoțională a tuturor membrilor familiei.

3. Living

Așază oglinzi în living sau pe un hol care face legătura cu alte camere. Învățăturile Feng Shui afirmă că o oglindă în camera de zi poate reflecta fie mai mulți oameni și energie pozitivă, fie energie negativă, în funcție de temperamentul oaspeților tăi.

Asigură-te că orice oglindă de pe pereți reflectă lucrurile pe care le dorești foarte mult, cum ar fi priveliști frumoase, grădini sau lumina naturală. Evită să agăți o oglindă în bucătărie, deoarece regulile Feng Shui-ului o asociază cu energia negativă.

Semnificația oglinzilor de forme diferite

În general, oglinzile sunt conectate la elementul de apă. Cu toate acestea, alegând anumite forme sau rame pentru oglinda ta, poți aduce și idei suplimentare.

Oglinzile rotunde reprezintă elementul metalic, care aduce claritate, precizie și bucurie. Cele pătrate sau dreptunghiulare fac trimitere la pământ, ceea ce poate ajuta la stabilitate și îngrijire de sine. O oglindă dreptunghiulară înaltă aduce elementul din lemn, care poate ajuta cu flexibilitate și bunătate. iar oglinzile triunghiulare, deși sunt puțin mai neobișnuite, pot adăuga mult stil spațiului tău, precum și energie înflăcărată. Să aduci mai mult foc este o alegere bună dacă ești în căutare de pasiune, inspirație sau vizibilitate.

Evită-le pe cele sparte sau ciobite

Din perspectiva Feng Shui, cel mai bine este să alegi fie o oglindă cu o suprafață plană, fie o oglindă convexă sau concavă. Stai departe de oglinzile sparte, ciobite sau de cele care reflectă imagini distorsionate. Aduc ghinion.

Urmăriți Impact.ro și pe