Femeia de care se teme cel mai mult Camilla de când a devenit Regină Consoartă. Fierbe de gelozie

Beatrice Dumitru 14.11.2022, 19:59
Femeia de care se teme cel mai mult Camilla de când a devenit Regină Consoartă. Fierbe de gelozie

Camilla, soția Prințului Charles a devenit Regină Consoartă după moartea Reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie. Încoronarea oficială a celor doi va avea loc anul viitor, pe 6 mai, la Westminster Abbey, însă Camilla se teme de una dintre figurile feminine ale familiei regale în acea zi specială.

De cine se teme Camilla

Camilla Parker-Bowles a avut mult de tras după ce a devenit partenera oficială a Prințului Charles și nu s-a bucurat de o prea mare popularitate în rândul englezilor, fiind acuzată că l-a despărțit pe actualul ei soț de Lady Diana.

Camila se teme că la ceremonia pentru încoronarea oficială a soțului său de anul viitor nu se va afla în centrul atenție, deoarece va fi eclipsată de Prințul William și de Kate Middleton, susține o persoană din interior. Ultima încoronare a avut loc în 1953, când Regina Elisabeta a urcat pe tron.

Femeia de care se teme cel mai mult Camilla de când a devenit Regină Consoartă. Fierbe de gelozie
Kate Middleton se bucură de omare popularitate în Marea Britanie.

Popularitatea lui William și Kate este la cote maxime. Publicul este mult mai interesat să-i vadă pe William , pe Kate și pe copii. Camilla e furioasă și se simte disprețuită că i se acordă tot mai multă atenție lui Kate. Ba mai mult, are convingerea că Prințesa de Walles va fura toate privirile și de această dată”, potrivit sursei citate de OK! Magazine.

Camilla, geloasă pe Kate

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost întotdeauna geloasă pe popularitatea lui Kate, mai ales că aceasta este pe cale să devină „noua Prințesă a Poporului, noua Diana, iar Camilla rămâne mama vitregă cea rea”.

O altă sursă susține că Regina Elisabeta o plăcea foarte mult pe soția lui William și de aceea a făcut câteva modificări în testamentul ei pentru a se asigura că prințesa de Wales va moșteni majoritatea bijuteriilor sale, o colecție despre care se spune că valorează peste 100 de milioane de dolari.

Kate este în mod clar favorita familiei, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Camilla nu o suportă, a mai afirmat sursa.

Regele Charles și Camilla Parker Bowles formează cel mai faimos cuplu regal din istoria modernă. De la amanți, cei doi au ajuns regele și regina consoartă a Regatului Unit al Marii Britanii. În februarie 2005, cuplul și-a anunțat logodnă, iar câteva luni mai târziu, pe 8 aprilie, Camilla și Charles s-au căsătorit. Camilla Parker Bowles este considerată  cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...