Felul în care a ajuns celebră Jamila, regina rețetelor de pe YouTube. ”Toată lumea crede că eu stau închisă în bucătărie”

Redacția IMPACT 18.04.2020, 11:45
Felul în care a ajuns celebră Jamila, regina rețetelor de pe YouTube. ”Toată lumea crede că eu stau închisă în bucătărie”

Jamila e cunoscută de o țară întreagă, mai ales în rândul gospodinelor și a pasionaților de gastronomie. Rețetele sale au ajuns să se popularizeze de câțiva ani deja, în mediul online. Datorită paginii pe care o deține, dar și pe contul său de YouTube, Jamila prezintă preparate culinare inedite. Tânăra din spatele proiectului culinar a dezvăluit recent și ce secrete practică, mai ales în această perioadă.

Felul în care a ajuns celebră Jamila, regina rețetelor de pe YouTube

Blogul Jamila Cuisine este cunoscut în rândul doamnelor și domnișoarele pentru ponturile culinare și e foarte popular pe motoarele de căutare. Tânăra din spatele acestui proiect gastrnomic de mare anvergură a oferit un interviu, ce va fi difuzat de Paște, pe TVR 2. Emisiunea „Reţeaua de idoli” cu Irina Păcurariu, în care apare și Jamila va putea fi urmărită în prima zi a Paștelui, de la ora 18:00. Aceasta a dezvăluit modul în care a devenit celebră pentru preparatele ei culinare.

Felul în care a ajuns celebră Jamila, regina rețetelor de pe youtube. ”Toată lumea crede că eu stau închisă în bucătărie”
Jamila este cunoscută datorită canalului său de rețete de pe YouTube

Pe numele ei real Geanina Avram Staicu, tânăra cunoscută pentru blogul Jamila Cuisine are vârsta de 33 de ani. Și un milion de urmăritori în mediul online, fiind consultată pentru sfaturi gastronomice de un număr record de abonați pe YouTube. Poreclită și regina rețetelor, aceasta este originară din București și a povestit despre modul în care a devenit celebră. Ceea ce nu știu mulți dintre fanii săi este că este căsătorită cu un marocan. Jamila și-a cunoscut soțul în anii studenției, urmând cursurile facultății de Relații Internaționale, fiind și o mare pasionată de limba franceză.

„Da, cred că asta m-a încurajat așa mult, au început să mă urmărească oameni pe care nu îi cunoșteam. Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate. Dar au venit oameni străini, pe care nu îi cunoșteam și au început să crească vizualizările și oamenii să îmi ceară rețete în continuare. Atunci am zis – OK, nu facem doar rețete marocane, că oamenii nu vor doar rețete marocane. Și am început să facem rețete românești, rețete internaționale, rețete în general. Ziceam, hai să facem ce ni se cere! Atunci și acum, punem foarte mare preț pe comunitate.”, a povestit Geanina Avram Staicu, alias Jamila, potrivit click.ro.

Jamila a debutat în mediul online în anul 2012, mai în glumă, mai în serios, când s-a apucat de gătit. Și-a pus în aplicare rețetele pe care le avea de la bunica ei, tradiționale din zona Olteniei. Le-a adaptat și cu anumite condimente pe care le-a descoperit la soacra ei, în Maroc. Până în prezent a adunat nu mai puțin de 600 de rețete. Geanina este și mămica a doi copii și iubește foarte mult deserturile, în special ciocolata.

„Da, la un moment dat îmi spunea cineva – dar tu ce faci toată ziua? Tu gătești toată ziua. Prima dată m-am supărat – la asta se reduce tot ce fac eu? Degeaba Sufragetele, degeaba Mișcarea Feministă, vrem să fim egale, egalitatea de gen s-a dus…Ca în reclamele din anii 50, femeia pe lângă aspirator, frigider… Exact. Toată lumea crede că eu stau băgată într-o bucătărie.”, a mai povestit Jamila.

Urmăriți Impact.ro și pe