FCSB riscă depunctarea. Ce conflict a declanșat Gigi Becali cu FRF

Stan Filon 10.05.2023, 20:07

FCSB riscă să fie depunctată și să piardă orice șansă la titlu, după ultimele declarații făcute chiar de către patronul Gigi Becali! Milionarul urmează să dea explicații în fața celor de la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal!

FCSB riscă depunctarea

Așadar, FCSB este în pericol să fie depunctată din cauza declarațiilor făcute de Gigi becali la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, cea care a condus meciul FC Voluntari – CS Mioveni. Dar care a fost declarația milionarului? Ei bine, Gigi Becali a spus că arbitra respectivă ar fi trebuit să arbitreze meciuri de fotbal feminin.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni. Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, declara Gigi Becali pentru Pro Sport. Cel care s-a autosesizat a fost chiar secretarul General al FRF.

FCSB risca depunctarea
FCSB risca depunctarea

„Nu pot fura ei câte puncte facem noi”

Gigi Becali a mai ajuns recent în fața Comisiei de Disciplină după ce i-a acuzat pe arbitri că „fac jocurile” anumitor echipe. A fost avertizat și amendat cu 5.000 de lei. Iată ce a spus atunci: „Am spus clar că nu mai fură nimeni și nu mai există corupție. Eu am făcut o glumă și am făcut o comparație cu declarațiile lui Băsescu. Am zis că nu pot fura ei câte puncte facem noi. A fost glumă. Dacă nu au înțeles gluma și au trecut-o ca jignire, e treaba lor”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ei bine, acum se pare că Gigi becali trebuie să revină pentru a da explicații legate de declarațiile sale despre arbitra Iuliana Demetrescu.

Conform regulamentului FRF, FCSB ar putea fi depunctată cu trei puncte. „Dacă fapta a fost săvârşită prin intermediul mass-media, sancţiunile vor fi: dacă autorul este oficial asimilat (finanţator, sponsor, alţii asemenea), acesta va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancțiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancțiunii aplicate anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară” arată regulamentul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...