Farul Constanța este noua campioană a României după ce a trecut de FCSB. O nouă performanță pentru Gică Hagi

Badea Violeta 21.05.2023, 23:22

Farul Constanța a învins-o duminică, 21 mai, pe FCSB, acasă, şi a obţinut punctele necesare pentru a fi declarată campioană a Ligii 1 de fotbal. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus în fața roș-albaștrilor, cu scorul de 3 la 2 și a câştiga titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului. La finalul partidei, suporterii constănțeni au intrat pe teren pentru a sărbători alături de jucători performanța uluitoare!

Farul Constanța, noua campioană a României la fotbal

Farul Constanța este noua campioană a României! Jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi au reușit să întoarcă meciul după ce au fost conduși de FCSB, cu 2-0. La final, tabela a arătat 3 la 2 în favoartea formației de la malul mării.

Golurile au fost marcate de Mateus Criciuma (min. 43), Tudor Băluță (min. 59) și Luis Munteanu (min. 86) pentru Farul Constanța, respectiv Adrian Șut (min. 9) și Andrea Compango (min. 17) pentru echipa roș-albastră.

Astfel, Farul Constanța a obținut titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului. În ultima partidă, echipa pregătită de „Rege” o va întâlni pe CFR Cluj, dar meciul va conta doar pentru palmares.

La finalul meciului din această seară, suporterii constanțeni au declanșat fiesta, atât în tribune, cât și pe teren. Acesta este al doilea campionat obținut de Gheorghe Hagi ca antrenor al echipei de la malul mării. „Regele” a mai reușit să câștige titlul în anul 2017. La vremea aceea, formația sa se numea Viitorul.

Citește și Gică Hagi, atac la un jucător al FCSB-ului: „Să nu îi aduc aminte când plângea pe teren”!

Farul Constanta este noua campioana a Romaniei la fotbal 1
Farul Constanta este noua campioana a Romaniei la fotbal

Farul Constanța, noua campioană României, va juca în preliminariile Champions League

În urma rezultatului din această seară, Farul Constanța va juca în preliminariile Champions League. Denis Alibec, unul dintre marii absenți ai lui Farul în meciul cu FCSB, a spus cum a trăit partida din tribune.

„Rău de tot, rău de tot (n.r. cum a trăit meciul)! Am zis că-i întoarcem, la 0-2. Am spus în vestiar că-i întoarcem. Am zis că suntem prea buni, prea tineri, prea talentați. Ei au dat două goluri din noroc, meritam victoria.

E cel mai frumos titlu. Pentru că e acasă și pentru domnul Hagi. Dacă aveam 10 ca Hagi în România, eram departe”, a spus fotbalistul, potrivit Digi Sport.

Citește și Gheorghe Hagi, dezvăluire emoționantă despre starea de sănătate a lui Mihai Neșu: „La cât a suferit și la câte dureri a avut, are”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...