Familia nu-i mai recunoaște pe frații Tate. Gestul făcut de mama și de sora lor după arestarea din România

Badea Violeta 11.01.2023, 21:42
Familia nu-i mai recunoaște pe frații Tate. Gestul făcut de mama și de sora lor după arestarea din România

Problemele se țin lanț de Andrew și Tristan Tate! Marți, pe data de 10 ianuarie, cei doi frați au aflat că vor rămâne după gratii, după ce Curtea de Apel Bucureşti le-a respins contestaţia. Astăzi, 11 ianuarie, aceștia primesc o nouă veste proastă. Mama și sora lor au făcut un gest de necrezut.

Andrew și Tristan Tate, abandonați de familia lor

La finalul anului trecut, Andrew și Tristan Tate au fost arestați, fiind acuzați de trafic de persoane și viol. Mulți au fost șocați la aflarea acestei vești. Mama și sora lor au fost devastate de acest anunț, dar au preferat să nu acorde declarații în presă și au cerut să le fie respectată intimitatea.

Însă, acum, cele două au reacționat. Se pare că mama celor doi frați l-a renegat pe Andrew. În schimb sora lor, care este un avocat recunoscut în Statele Unite ale Americii, a șters toate documentele publice care făceau conexiuni cu ei, notează dnamedia.ro.

Mai mult decât atât, Eileen Tate, care locuiește în Anglia, l-a șters, de curând, de la „prieteni”, pe fiul ei mai mare, Andrew, pe Facebook. Toate semnele conduc la concluzia că cele două nu vor să se asocieze sub nicio formă cu Andrew și Tristan.

Citește și Lovitură decisivă pentru frații Tate. Sunt la un pas să rămână fără bani, cum este posibil!

Eileen Tate (dreapta)
Eileen Tate (dreapta)

Cine este Eileen Tate, mama lui Andrew și Tristan

Eileen Tate este mama fraților Tate. Este din Marea Britanie, iar numele său complet este Eileen Ashleigh Tate. Eileen și soțul ei, Emory Andrew Tate Jr. au avut trei copii: Andrew, Tristan și Janine.

În mod tragic, Emory a decedat la vârsta de 56 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul unei competiții de șah din California. După moartea soțului ei, Eileen și-a crescut cei trei copii într-o casă din Bedfordshire, Anglia.

La vremea aceea, Andrew avea doar 11 ani. Eileen a primit atenția presei datorită celebrului ei fiu și a acțiunilor și opiniilor controversate ale acestuia.

Cu ce se ocupă Eileen Tate

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, Eileen Tate a lucrat ca menajeră, înainte de a se pensiona. Andrew și fratele său, Tristan, se pare că se ocupă de toate cheltuielile femeii. Într-un podcast, Andrew a menționat că, atunci când a început să facă bani, și-a sunat mama pentru a-i spune că se poate pensiona.

Nu este, însă, clar ce face Eileen la pensie sau cum își petrece timpul. Andrew nu a împărtășit alte detalii despre activitățile actuale ale mamei sale sau despre situația financiară a acesteia.

Citește și Motivul pentru care frații Tate trebuie să rămână în arest. De ce îi consideră judecătorii periculoși pentru ordinea publică!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...