Familia Alexandrei Măceșanu, reacție tranșantă după ultimele declarații ale lui Dincă în cazul Caracal. Ancheta dată complet peste cap

Diana Radu 09.01.2020, 19:57
Familia Alexandrei Măceșanu, reacție tranșantă după ultimele declarații ale lui Dincă în cazul Caracal. Ancheta dată complet peste cap

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile în fața procurorilor DIICOT. Principalul suspect în cazul Caracal a declarat în timpul audierilor că fetele răpite au fost traficate. Cum a reacționat familia Alexandrei Măceșanu după ce au aflat ce a făcut monstrul de la Caracal cu fata lor?

Familia Alexandrei Măceșanu, reacție tranșantă: ”Găsiți-ne fetele!”

La ultima întâlnire cu procurorii DIICOT, care s-a desfășurat joi, 9 ianuarie 2020, Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri șocante. Potrivit unor surse, citate de Antena 3, Dincă ar fi recunoscut în timpul audierilor că Luiza Melencu a fost traficată. Momentan, nu se știe dacă acest lucru s-a întâmplat în țară sau în străinătate.

Unchiul Alexandrei Măceșanu crede că același lucru s-a întâmplat și cu nepoata sa și cere procurorilor DIICOT să o găsească. De asemenea, acesta a mai spus că ipoteza sa, conform căreia Alexandra este în viață a fost confirmată o dată cu ultima declarație a lui Dincă.

”Găsiți-ne fetele!!! Am avut dreptate de la început: Alexandra și Luiza au fost victimele unei rețele de trafic de persoane!!!! Conform declarației de astăzi a monstrului. Acesta declara că nu a omorât-o pe Luiza ci a fost traficată. Sunt absolut convins că a procedat la fel și în cazul Alexandrei. Ce face DIICOT acum?! Cine sunt cele trei persoane la care a ajuns Luiza? Ce a făcut cu Alexandra?! Nu cred toate prostiile acestuia. Atât cred: fetele nu au fost omorâte, ci traficate. Atât cred din ce spune Dincă! Le-a râs în nas procurorilor despre arderea în butui acum…”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul său de Facebook.

alexandru cumpănașiu, gheorghe dincă
Mesajul postat de Cumpănașu pe Facebook după ultimele declarații ale lui Dincă

Dincă a cerut să fie reaudiat pentru a-și schimba declarația prin care a recunoscut  că a ucis-o pe Luiza Melencu. Bărbatul ar fi mărturisit joi că a avut complici la răpirea Luizei, dar și că fata ar fi fost violată de mai mulți bărbați. În ancheta DIICOT au apărut mai multe semne de întrebare după ce Dincă și-a schimbat declarația referitoare la Luiza Melencu, pe care susține că de fapt nu a ucis-o.

Urmăriți Impact.ro și pe