Familia Alexandrei Măceșanu, decizie radicală în cazul Caracal! Anunțul tulburător făcut la un an de la dispariția Luizei

Redacția IMPACT 15.04.2020, 11:07
Familia Alexandrei Măceșanu, decizie radicală în cazul Caracal! Anunțul tulburător făcut la un an de la dispariția Luizei

Pe data de 14 aprilie s-a împlinit un de zile de când Luiza Melencu a fost răpită de Ghorghe Dincă, iar peste două luni se va împlini aceeași perioadă de timp și în cazul Alexandrei Măceșanu. Până în prezent fetele nu au fost găsite, însă unchiul Alexandrei spune că nu va renunța la bătălie. Iată ce a anunțat Alexandru Cumpănașu!

Alexandru Cumpănașu: „Vrem fetele și adevărul iar vinovații să plătească”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook un nou protest, în contextul în care a trecut un an de la dispariția Luizei. Alexandru Cumpănașu a anunțat că protestul va avea loc pe 23 mai, după terminarea stării de urgență impusă de pandemie. Acesta îi indeamnă pe români să lupte alături de ei împotriva sistemului care nu face nimic pentru a le găsi pe fete.

alexandru cumpanasu, luiza, alexandra, protest
Alexandru Cumpănașu: „Vrem fetele și adevărul iar vinovații să plătească”

Familia Alexandrei Măceșanu crede cu tărie că fetele trăiesc și că trebuiesc găsite. În acest sens, ei nu se vor opri niciodată din luptă. Speranța lor a fost alimentată și de faptul că Gheorghe Dincă a declarat ultima dată că nu le-a omorât pe fete, ci că a fost obligat să-și asume aceste fapte.  Drept urmare, Dincă cere retrimiterea dosarului la Parchet.

„Pe 23 Mai, în piața Universității, după terminarea stării de urgență vă așteptam la un nou PROTEST pentru Alexandra și Luiza și împotriva unui stat corupt. Haideți să fim mulți acum fraților Nici acum nu v-ați săturat⁉️ Alături de cele 2 familii și de toți romanii (…). Dragi români, fix acum un an Luiza Melencu disparea urmată la 3 luni de Alexandra12 luni în care familia Melencu a fost tratată de STAT ca niște cârpe. A urmat Alexandra și implicarea mea a pus SISTEMUL în blocaj (…). Vrem fetele și adevărul iar vinovații sa plateasca‼ (…)”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată la începutul acestui an și va fi judecat pentru opt infracțiuni printre care: trafic de persoane, trafic de minori, viol – doua infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. El a fost arestat preventiv în data de 27 iulie, iar de atunci mandatul de arestare preventivă a fost prelungit de mai multe ori.

Urmăriți Impact.ro și pe