Familia Alexandrei Măceșanu, decizie radicală în ancheta Caracal! Anunț de ultimă oră. Ce legătură are cu cazul Luizei

Andrei Cezar 02.06.2020, 10:34

Decizie de ultimă oră a familiei Alexandrei Măceșanu în procesul din cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a mărturisit într-o postare, pe pagina sa de socializare, că indifierent de decizia instanței vor solicita disjungerea cazului Alxendrei de cel al Luizei.

Decizie radicală a familiei Alexandrei Măceșanu

Hotărârea de a solicita instanței disjungerea celor două cazuri a fost luată în urma consultărilor pe care le-au avut membrii familiei Alexandrei Măceșanu cu avocatul lor. Această decizie vine ca urmare a ”tărăgănării anchetei” de către autorități, spune Alexandru Cumpănașu, cel care a făcut anunțul, într-o postare pe Facebook.

Dragi români, în urma consultării familiei mele cu domnul avocat Moldovan, am luat decizia solicitării (indiferent de decizia de miercuri a instanței) de disjungere a cazului Alexandrei de cazul Luizei‼️Rămânem cu tot sufletul aproape de familia Luizei și o asigur personal pe doamna Melencu de tot sprijinul nostru în continuare‼️Însă juridic DIICOT a TRAS DE TIMP în rezolvarea cazului Alexandrei adăugând încă o victimă despre care nu există nici o probă ca el a răpit-o măcar (audieri infinite, cercetare la fața locului, etc)‼️ Această conexare a dat lui Dincă și Diicot timpul necesar și pârghiile de a taragana ancheta‼️Prin aceasta disjungere ne vom putea face apărarea fără a depinde de alte părți implicate dar și accelerarea obținerii adevărului în cazul Alexandrei‼️

Familia Alexandrei Măceșanu, decizie radicală în ancheta Caracal! Anunț de ultimă oră. Ce legătură are cu cazul Luizei
Familia Alexandrei Măceșanu, decizie radicală în ancheta Caracal! Anunț de ultimă oră. Ce legătură are cu cazul Luizei

Dincă, amenințat pentru a recunoaște crimele

La primul termen al procesului în Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat, sechestrat, ucis și apoi profanat cadavrele celor două fete, ”monstrul din Caracal” a spus în fața judecătorului că nu a comis nicuna dintre crimele de care este acuzat. El a declarat că viața lui a fost tot timpul pusă în pericol, mai ales în Penitenciarul Jilava, unde a fost încarcerat cât au durat investigaţiile care i s-au făcut la Bucureşti.

Dincă a cerut ca procesul să se reia de la zero spunând că a fost amenințat cu moartea pentru a recunoaște crimele.

Reluarea procesului este și dorința celor două familii ale tinerelor. Avocații acetora consideră că probele aduse la dosar nu indică faptul că cele două fete sunt moarte, atât timp cât nu au fost identificate cadavrele sau probe concludente în acest sens.

Urmăriți Impact.ro și pe