Familia Alexandrei Măceșanu, acuzații grave către DIICOT! Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Redacția IMPACT 21.01.2020, 16:05
Familia Alexandrei Măceșanu, acuzații grave către DIICOT! Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Cazul Caracal pare să nu se mai termine, chiar dacă principalul inculpat în dosar, Gheorghe Dincă, a fost deja trimis în judecată zilele trecute. Familiile celor două fete dispărute din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt, acum, din nou revoltate. Motivul?

Familia Măceșanu, acuzații grave către DIICOT

Pe 15 ianuarie, procurorul general a dat avizul pentru ca dosarul Caracal, care îl are ca inculpat pe Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată. Gheorghe Dincă a fost adus vineri la Tribunalul Olt, după ce bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, dar și pentru alte infracțiuni.

Familiile celor două tinere dispărute din Caracal sunt revoltate de faptul că membrii acestora au fost ascultați de DIICOT. Rudele Luizei Melencu s-au indignat cumpplit după ce DIICOT le-a transmis că au fost interceptați în propria lor casă, începând de la deschiderea dosarului Caracal. Acum a venit rândul și rudelor din partea Alexandrei, care acuză aceleași lucruri.

Unchiul Alexandrei Măceșanu comentează dur decizia procurorilor DIICOT, instituție pe care o acuză de „stalinism”.

„Teodora (mama Alexandrei) a fost interceptată de DIICOT A avut telefonul ascultatAsta este STALINISM Și voi veni cu alte probe ale STALINISMULUI în perioada imediat următoareOare pe Daniel Dincă l-au interceptat Dar pe Daniela Dincă Dar pe Roșianu, Pistol, cuscrul lui Dincă, Arete, Diosteanu, Defta, Rădoi, Oaca, Dan Dumitrescu, procurorul Popescu, Alexe și câți alții⁉️ TUPEU DE PROCURORI STALINISTI
Haideți la protest, fraților❗️
Luați-vă LIBERTATEA ÎNAPOI‼”, este mesajul postat pe Facebook, de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. 

Nu este prima dată când Alexandru Cumpănașu aduce critici vehemente la adresa reprezentanților DIICOT. În decembrie, aceeași instituție nu i-a permis fostului prezidențiabil să aibă acces la dosar, deși avea procură de la familia victimei, după cum a transmis chiar el în trecut pe rețelele sociale.

Fostul candidat la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a fost pus sub acuzare de DNA Constanța. Motivul: furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA, nu are studii necesare pentru salariul pe care îl primește, anume 5.500 pe lună, potrivit g4media.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe