Explozie de indignare după semifinala Eurovision România. TVR, acuzată în termeni duri. „Jalnici”

Stan Filon 14.02.2022, 11:30
Explozie de indignare după semifinala Eurovision România. TVR, acuzată în termeni duri. „Jalnici”

Sâmbătă seara a avut loc semifinala Selecției Naționale pentru Eurovision 2022! Din cele 20 de piese calificate, doar 10 au fost alese pentru marea finală, care va avea loc pe data de 5 martie. Atunci vom afla cine va reprezenta România la concursul Eurovision 2022, care va avea loc anul acesta la Torino, Italia. Semifinala Selecţiei Naţionale a lăsat însă un gust amar multor telespectatori, care s-au declarat chiar dezamăgiți de show-ul pus în scenă de Televiziunea Publică.

Explozie de indignare după semifinala Eurovision România

Sâmbătă seara a avut loc la TVR 1 semifinala Selecției Naționale pentru Eurovision 2022! Au fost alese cele 10 piese care se vor duela în marea finală de pe data de 5 martie. Cea mai bună piesă dintre cele 10 finaliste va fi aleasă să reprezinte România la Torino, acolo unde are loc anul acesta faimosul concurs Eurovision. Spectacolul de la TVR 1 a lăsat însă un gust mai mult decât amar unor dintre telespectatori. Mulți dintre ei au scris chiar în timpul emisiunii mesaje virulente, pe pagina TVR1.

„ TVR… vai de voi! Sunteți jalnici! O să vă calificați când o face plopul mere și răchita micșunele!”, „S-a terminat circul. Jalnic, jalnic, jalnic!”, „Cristian Faur a luat bani să jignească concurenții și să se comporte ca un bădăran?”, „Vă organizează mai bine toată semifinala un copil din clasa a III-a un un Nokia 6230. Și probabil și jurizează mai bine”, „Penibil întregul limbaj de mahalagiu al domnului Fau. Randi a părut și el mai pierdut decât Claudiu Răducanu la un interviu”, „Juriul e de ultimă speță. Se poartă foarte urât cu participanții”, „Nu o sa câștigăm niciodată ESC dacă juriul alege după nepotisme, pile si cunoștințe. Patetic. Mi-e rușine mie că mi-am pierdut timpul să mă uit la circul asta…”, „Juriu total incompetent, doar Ozana a avut comentarii decente și cu bun simț, restul pilaf. Și piesele calificate…. Deci nu se poate așa ceva… Avem și noi o șansă de calificare și voi dați cu piciorul?! Să vă fie Rușine”, „Organizarea jalnică, juratul Faur a fost grețos, de voturi nici nu mai vorbesc! Mânărie mai mare decât în seara asta nu am văzut”, sunt doar câteva dintre opiniile telespectatorilor.

Explozie de indignare dupa semifinala Eurovision Romania
Explozie de indignare dupa semifinala Eurovision Romania

„De neconceput că atâta poate produce echipa TVR”

„Am scris și am șters trei postări despre rușinea de producție audiovizuală pe care am văzut-o în seara aceasta la televiziunea publică pentru selecția națională Eurovision. Pentru prima dată de când scriu eu pe Facebook, nu mai am cuvinte. Este de neacceptat și de neconceput că atâta poate produce echipa TVR. Citez dintr-un prieten: „am văzut serbări școlare produse mai bine”. E o rușine din care n-am rămas decât cu gluma amară: pe tine cine te-a îmbrăcat în seara asta? Și dacă aș fi în locul celor două creatoare de modă pomenite papagalicește de x ori în seara aceasta mi-ar fi rușine să-mi asociez brandul cu o emisiune de asemenea nivel” a scris Ana Maria Nicola, profesor FJSC, pe Facebook.

Sâmbătă seara, s-au calificat pentru marea finală din 5 martie următorii concurenți: Alex Parker & Bastien – „All this love”, Andrei Petruș – „Take me”, Cream, Minodora și Diana Bucşă – „România mea”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu – „Never give up”, și WRS – „Llamame” sunt câștigătorii serii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...