Experiență inedită pentru Teo Trandafir. „Am fost în fustă și total nepregătită”

Ana Anitoiu 17.08.2022, 17:34
Experiență inedită pentru Teo Trandafir. „Am fost în fustă și total nepregătită”

Teo Trandafir a trăit o experiență inedită. Prezentatoarea de televiziune a povestit că în acel moment era total nepregătită și îmbrăcată cât se poate de nepotrivit, cu o fustă. Cu toate acestea, vedeta a profitat de ocazie.

Ce experiență inedită a trăit Teo Trandafir

Teo Trandafir a povestit că s-a bucurat de momente libere în vară. Vedeta a spus că a luat la pas orașul Sibiu, care i s-a părut „absolut magic”. La un moment dat, îndrăgita prezentatoare de televiziune a avut parte de puțină adrenalină, chiar dacă nu era pregătită pentru acea experiență.

„Am fost într-un oraș absolut magic: Sibiu. Am vizitat, m-am plimbat, am mers cu motocicleta. Am fost în fustă și nepregătită complet, dar a fost o chestie așa: Hai să facem nebunia asta. Urcatul a fost o aventură, după care mi-am dat seama la prima curbă că trebuie să fac și eu ceva, să mă înclin”, a spus Teo Trandafir, la Știrile Kanal D.

Experienta inedita pentru Teo Trandafir
Teo Trandafir

Prezentatoarea de televiziune a mai spus că în această vară a petrecut timp alături de fiica ei, Maia. Însă, tânăra are deja peste 18 ani, așa că vedeta consideră că este cazul să îi permită să meargă în vacanțe cu prietenii ei.

Teo Trandafir, despre revenirea la Kanal D

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, și-a asigurat fanii că o vor putea vedea în continuare la Kanal D, după ce au apărut zvonuri că ar fi fost scoasă din grila de programe.

„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a dezvăluit Teo Trandafir, în cadrul aceluiași interviu, cu Ilinca Obădescu, la Știrile Kanal D.

În luna iunie, s-a zvonit că emisiunea emisiunea „Teo Show” ar fi fost suspendată. Totuși, oficial, Kanal D a anunțat că prezentatoarea de televiziune va reveni cu forțe proaspete din această toamnă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...