Exclusiv: Motivul pentru care fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu și-a cunoscut frățiorul nici până astăzi. Ce le-a spus adolescenta apropiaților

Alexandra Andrei 31.07.2020, 18:55

Au trecut trei luni de când Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară, însă fiica cea mare a acestuia, Carmina, nu și-a cunoscut încă frățiorul, iar impact.ro a aflat adevăratul motiv.

Exclusiv: Motivul pentru care fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu și-a cunoscut frățiorul nici până astăzi

Liviu Vârciu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. Tocmai a semnat un contract avantajos cu Antena 1, pentru a prezenta emisiunea “Rămân cu tine”, un show de dating, ce va fi difuzat din 4 august, în fiecare luni și marți, de la 20:30. De asemenea, el a reușit să scăpe de curând de o mare parte din problemele financiare. Tot recent și-a văzut visul de-o viață împlinit: acela de a deveni tată de băiat. La sfârșitul lunii mai, iubita acestuia, Anda Călin, a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos, pe care îl vor boteza, surpriză, tot Liviu.

Exclusiv Motivul pentru care fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu și-a cunoscut frățiorul nici până astăzi. Ce le-a spus adolescenta apropiaților
Carmina, fiica de 18 ani a lui Liviu Vârciu, nu și-a cunoscut frățiorul

Îndrăgitul artist și prezentator este tată de fete și își dorea atât de mult un băiat încât, în urmă cu trei ani, mărturisea că dacă nu va reuși să facă unul, va înfia, fără dar și poate. El mai are două fiice, Carmina, în vârstă de 18 ani, cu o fostă iubită din tinerețe, Ami, și pe micuța Anastasia, în vârstă de 3 ani, fetița pe care o are cu Anda. Deși este implicat în acest moment în mai multe proiecte de televiziune, programul lui s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiul său. Conștient că trebuie să se implice mai mult acum, când Anda trebuie să aibă grijă de doi copii, Liviu are grijă să nu ajungă târziu acasă și el este cel care le face baie Anastasiei și bebelușului.

Ce le-a spus adolescenta apropiaților

Deși declară că este un bărbat împlinit, fericirea lui Vârciu este umbrită de faptul că fiica lui, Carmina, se află la sute de kilometri de el, la Timișoara și, astfel, se văd extrem de rar. De altfel, puștoaica de 18 ani nu și-a cunoscut încă frățiorul, iar motivele sunt de două feluri: cele oficiale, pentru urechile lumii, și cele neoficiale (reale), pe care fiecare dintre membrii familiei le știe în adâncul sufletului. Oficial, Carmina a fost ocupată cu înscrierea la facultate, iar pe deasupra nu a putut veni la București din cauza pandemiei de coronavirus. Neoficial, Carmina suferă pentru că se simte dată la o parte de tatăl său, pe care a a ajuns să îl vadă o dată pe an. Cei doi au avut mereu o relație mai dificilă, însă reușiseră să se apropie extrem de mult unul de celălalt.

Totul până când în viața lui Liviu a apărut Anda. Desigur, nu spunem că buneta ar fi mărul discordiei, ori că fiica acestuia ar fi vreo sfântă. Cert este că cele două nu se înțeleg de nici o culoare, iar adevărul este, probabil, undeva la mijloc. Astfel, Carmina a amânat momentul în care își va cunoaște frățiorul pentru că se simte foarte rănită de faptul că nu este lângă tatăl ei, după cum transmit sursele Impact.ro. Dar și pentru că nu vrea să vină să dea ochii cu noua familie a acestuia, din care ea nu simte că face parte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...