EXCLUSIV. Ilie Dumitrescu are o fată superbă, de care nici nu vrea să audă. Drama neștiută din viața fotbalistului

Alexandra Andrei 29.05.2020, 16:40

Pe lângă cei patru copii legitimi, Ilie Dumitrescu are și o fiică din flori, astăzi în vârstă de 33 de ani. Tânăra a făcut eforturi pentru a-și cunoaște tatăl, însă fostul fotbalist nici nu a vrut să audă. Astăzi, frumoasa brunetă trăiește în Danemarca, are doi copii și o căsnicie fericită.

Ilie Dumitrescu a avut un copil “din flori” la 17 ani

Este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai tuturor timpurilor si se poate mândri cu un palmares impresionant, plus salariile de milioane de euro pe care le-a avut de la cluburi importante.

Pe plan personal, însă, viața lui Ilie Dumitrescu a fost una tumultuoasă. Fostul fotbalist a fost însurat de două ori, iar din cele două căsnicii au rezultat patru copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani) din căsnicia cu Nela, prima nevastă, de care a divorțat în 1993. Cu Letiția, cea de-a doua soție, de care a divorțat în 2007, Dumitrescu îi are pe Toto (22 ani) și Mayra (16 ani). Însă, cei patru nu sunt singurii copii ai fotbalistului din Generația de Aur. Acesta mai are o fiică în vârstă de 31 de ani, pe care nu a recunoscut-o niciodată.

Așa arată acum Elisabeta, fiica lui Ilie Dumitrescu din Danemarca

S-a resemnat că tatăl ei nu o iubește

În 2010, un nou scandal zguduia lumea mondenă. O tânără, Elisabeta Nenciu, atunci în vârstă de 24 de ani, susținea că este fiica lui Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist ar fi avut o relație cu o femeie pe nume Maria, pe vremea când avea numai 17 ani și locuia în Rahova și era junior la Steaua. Deși a știut de existența fetei, ba chiar a vizitat-o atunci când era mică, fotbalistul a uitat de existența ei în momentul în care s-a căsătorit cu Nela. Anii au trecut, iar Elisabeta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se apropia de tatăl, dar mai ales de frații ei, pe care nici măcar nu îi cunoaște.

Pe atunci, tânăra mărturisea că nu are nicio pretenție materială, așa cum nici mama ei nu a avut nevoie în toți acei ani. Ilie Dumitrescu, însă, nici măcar nu a dorit să își vadă fiica, primul copil, de altfel:

Haide mă, lăsați-mă cu astea, nu mă interesează, scrieți ce vreți voi, spunea acesta în urmă cu un deceniu.

Astăzi, Elisabeta are 32 de ani și locuiește în Copenhaga, alături de soț și cei doi copii. Ea a înțeles că dragoste cu sila cu nu se poate și a renunțat să spere că într-o bună zi ar putea avea o relație normală cu tatăl ei. Elisabeta este frumoasă de pică și seamănă perfect cu fratele ei, Toto, manechin de talie internațională.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...