EXCLUSIV. Fiul Luminiței Anghel, abandonat și de Marcel Pușcaș: “Cu tata n-am vorbit de 18 ani. Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!”

Oana Pascaru, Maria Irina 22.02.2021, 16:24

David Pușcaș (22 de ani), fiul adoptiv al solistei Luminița Anghel (52 de ani) și al fostului mare fotbalist și antrenor Marcel Pușcaș (60 de ani), se simte abandonat. Locuiește cu chirie într-o garsonieră modestă și susține că niciunul dintre părinți nu s-ar mai fi interesat de soarta lui și că nu l-ar mai fi ajutat cu bani. În interviul pentru impact.ro, David ne-a povestit despre stadiul relației cu celebrii lui părinți, care l-au înfiat pe când avea doar doi anișori. A fost iubit ca, mai apoi, tot răsfățul să dispară, odată cu divorțul dintre Marcel și Luminița: “Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, ne-a spus el, cu amărăciune.

David Pușcaș, atac dur la adresa părinților: ”Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am avut doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât”

“Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni!”, ne-a spus David Pușcaș, pentru impact.ro, când l-am întrebat dacă a mai păstrat legătură cu celebrii săi părinți. David a fost înfiat de solista Luminița Anghel și de fostul fotbalist Marcel Pușcaș pe când David avea doar patru anișori. După șapte ani, cei doi soți au decis să pună punct mariajului presărat cu scandaluri, iar băiețelul lor a rămas în custodia îndrăgitei artiste. Apoi, David s-a transformat într-un adolescent rebel, iar Luminița n-a mai reușit să-l țină în frâu, astfel că relația lor s-a răcit brusc. David consideră însă că a fost un copil nedorit: ”Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, ne-a mai spus David, despre mama lui, Luminița Anghel.

Ce zicea Luminița despre fiul ei, David: ”Eu îl ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă”

Sătulă de desele atacuri verbale ale fiului adoptiv, solista Luminița Anghel a dorit să clarifice lucrurile, într-un interviu de acum câțiva ani, pentru Kanal D: ”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”. Reporterii impact.ro au încercat azi să obțină o declarație și din partea Luminiței Anghel, însă nu a putut fi contactată.

David Pușcaș: ”Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, iar cu mama, de vreo șapte ani”

Dar iată că nici cu tatăl său adoptiv, Marcel Pușcaș, relația nu este mai bună. David ne-a dezvăluit lucruri dureroase: ”Eu sunt omul nimănui. Nu am familie, nu am pe nimeni! Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”. Totodată, cu acest prilej, el a mai dorit să clarifice și zvonurile care au apărut cu privire la faptul că ar fi fost înfiat de solista de muzică populară Nicoleta Voicu: “Nu m-a înfiat nimeni, așa cum se zvonește prin presă. Eu sunt fiul Luminiței Anghel”. După divorțul de Marcel Pușcaș, cântăreața Luminița Anghel și-a refăcut viața de familie. S-a căsătorit cu Silviu Dumitriade și au un fiu, pe Filip, în vârstă de 10 ani.

David a fost și vânzător de pantofi, într-un magazin de încălțăminte din mall

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel adoră lumina reflectoarelor și visează la o carieră în televiziune. A apărut în mai multe videoclipuri, a participat, în calitate de invitat, la mai multe emisiuni de televiziune, ba chiar a cochetat și cu muzica. Cum însă succesul întârzie să apară, ca să facă rost de bani, David Pușcaș a lucrat la un salon de înfrumusețare, din Capitala, apoi s-a angajat vânzător într-un magazin de încălțăminte dintr-un mall bucureștean.

Urmăriți Impact.ro și pe