EXCLUSIV. Edward Sanda nu vine cu mâna goală la porțita Cleopatrei Stratan. Uite unde o răsfață „Ghiță” în luna de miere!

Carmen Andrei / 16.11.2020, 15:14
EXCLUSIV. Edward Sanda nu vine cu mâna goală la porțita Cleopatrei Stratan. Uite unde o răsfață „Ghiță” în luna de miere!

Soliștii Edward Sanda (23 de ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) s-au logodit în urmă cu două luni, iar în 2022 vor să-și oficializeze relația, semn că-s suflete-pereche. El a povestit, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, despre frumoasa poveste de dragoste, înfiripată în ”Anul Pandemiei”, cu solista căreia piesa ”Ghiță” i-a adus celebritatea: ”Ghiță, te-aştept diseară la portiţă/ Lângă portiţa de la şcoală/, Vino, dar nu veni cum vii tu/ De obicei, cu mâna goală”/. Iar Edward chiar nu vine cu mâna-n buzunar. I-a dăruit lui Cleo un superb inel de logodnă și are în plan să o invite într-o vacanță romantică, pe plajele exotice din Maldive.

Edward Sanda nu vine cu mâna goală la porțita Cleopatrei Stratan

Cleopatra Stratan a primit în dar un superb inel de logodnă, pe care Edward i l-a ales cu ajutorul mamei lui
  • „Anul pandemiei” a venit la pachet și cu o mare dragoste, pentru Cleopatra Stratan. Va fi un 2020 de neuitat, pentru voi. Ce surprize ți-a adus acest an și pe plan profesional?

Cu toate că 2020 a fost un an nefericit și încă este, Cleopatra reprezintă cea mai frumoasă parte din an. Pe plan profesional pot spune că am avut activitate chiar dacă nu am avut concerte, mi-am lansat alături de Famous Production primul album din carieră de care sunt foarte mândru și fericit, iar pe lângă asta am mai lansat și featuring-uri cu alți artișți.

  • Cleopatra e încă la școală, în Chișinău. La vară se va muta cu tine la București, ca să studieze actoria. Strângeți bani sau veți sta cu chirie o vreme?

În prima fază vom sta cu chirie, dar în tot acest timp vom munci și vom strânge bani pentru casa noastră!

  • Care dintre voi știe să gătească? Ți-a gătit Cleopatra? Cum veți împarți treburile gospodărești?

Amândoi ne descurcăm în bucătărie și chiar am gătit de mai multe ori împreună. Pot spune că ne completăm perfect chiar și în bucătărie. De curând m-a surprins cu o prăjitură cu zmeură făcută de ea în totalitate.

La doar patru anișori, Cleopatra dădea lovitura cu piesa ”Ghiță”
  • Ca în orice relație mai sunt și situații tensionate, uneori din fleacuri. Cum o împaci tu sau cum te împacă ea?

De fiecare dată când avem o problemă, o discutăm calm fără să ne certăm sau să țipăm unul la celălalt. Noi nu cred că o să ne certăm vreodată, pentru că suntem identici la suflet și la caracter!

  • I-ai dăruit inelul de logodnă? Este foarte frumos, felicitări! Cât de grea a fost alegerea modelului?

Mama a fost alături de mine în acest moment unic și special. Am stat o zi întreagă să îl aleg, neștiind mărimea pe care o avea. Am intrat în fiecare magazin de câte 5-6 ori pentru că eram nehotărât!

  • Ai și un socru celebru, pe solistul Pavel Stratan. Ți-a lăsat fiica pe mână. E ”fata tatii”. Ce sfaturi ți-a dat? Îi spui deja tată-socru?

Noi aveam o relație frumoasă și înainte ca noi să fim împreună. Acum este într-adevăr mai solidă și mai specială, ne înțelegem foarte bine, el a fost de acord cu orice decizie de-a noastră, ne-a susținut și ne susține în continuare. Suntem deja o familie!

  • Ai o surioară mai mică cu 20 de ani, frumoasă că o prințesă. Eșți foarte atașat de ea, postezi poze pe conturile sociale, se vede că îți plac copiii. Tu câți moștenitori îți dorești?

Deocamdată atât eu, cât și părinții mei ne ocupăm de creșterea surioarei mele. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile.

Pavel Stratan își adoră fiica, pe Cleo

Unde o răsfață „Ghiță” în luna de miere!

  • Lumea te-a poreclit „Ghiță”. Ai devenit, vrând-nevrând, acel Ghiță pe care Cleo îl aștepta la portiță de vreo 14 ani. Spunea în piesă „să nu vii cu mâna goală”. Ce cadouri îi place să-i dăruiești?

Îmi place să o surprind mereu și să îi fac cadouri atunci când nu se așteptă! De curând i-am cumpărat un parfum preferat, pe care și-l dorea de mult!

  • Ce înseamnă dragostea la vreme de pandemie? Ce s-a schimbat?

Având o relație la distanță, nu e atât de ușor. Dar cu toate acestea, noi am rămas la fel, nu ne-am îndepărtat nici o secundă, ba chiar ne-am apropiat extrem de mult unul de celălalt. Pentru noi e doar o perioadă pe care o vom depăși la vară, când ea va veni aici și ne vom muta împreună.

  • Ați anunțat că vă veți căsători peste doi ani. Unde vreți să faceți nunta, dar luna de miere?

Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI