Exclusiv. Dezvăluiri șocante făcute de socrul Andreei Bălan: ”Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Alexandra Andrei 26.02.2020, 21:40
Exclusiv. Dezvăluiri șocante făcute de socrul Andreei Bălan: ”Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

A trecut mai bine de o lună de când Andreea Bălan este în atenția presei. Nu prin intermediul performanțelor sale muzicale, ci prin prisma bărbatului care îi este soț de doi ani și cu care are două fetițe. Recent, actorul George Burcea a inițiat o campanie împotriva violenței domestice, iar mai apoi a mărtuisit că tatăl său este un criminal și că a fost extrem de violent cu întreaga familie.

Dezvăluiri făcute de socrul Andreei Bălan despre George Burcea. De ce spune că ar putea să nu fie copilul lui

Impact.ro a reușit să stea de vorbă pe îndelete cu Nelu Burcea, care a făcut declarații absolut șocante. Bărbatul mărturisește că nu este sigur de paternitatea fiului său cel mic, menționând că nu ne spune aceste lucruri doar pentru că are o relație proastă cu actorul: “Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, spune Burcea senior, în exclusivitate pentru impact.ro. 

Reamintim faptul că surse din familia actorului au declarat presei că Nelu Burcea este cel care și-a părăsit soția pentru o amantă, pe care ar fi ucis-o cu sălbăticie în același an. Bărbatul are, însă, o altă variantă a poveștii. Acesta susține că își amintește perfect momentul în care căsnicia cu soția lui, despre care ne-a spus că era o femeie incredibil de frumoasă, s-a terminat. Repetă fiecare informație importantă și ne oferă date exacte: zi, luna, an, uneori chiar și oră. Insistă pe faptul ca cele spune de el să fie scrise cu exactitate, punctând faptul că merită să se știe și partea lui de adevăr: “Eu am plecat la serviciu, iar soția mea a strans tot din casă, a luat copiii și a plecat. A ajutat-o șoferul de tir de care vă povesteam. A stat o perioadă scurtă la părinți la Botoșani, apoi s-a mutat într-un apartament dat de stat. Nu a trecut mult timp și a venit la ușă la părinții mei cu doi dintre copii, băiatul mare și fata mijlocie, spunând că ea nu mai poate să îi crească pe toți, pentru că este tânără și trebuie să își trăiască viața. I-a lăsat pe doi la mama, pe ceilalți doi la mama ei, apoi a plecat în Turcia”.

”Mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie în Turcia”

Socrul Andreei Bălan nu se oprește aici și continuă să facă o serie de mărturisiri șocante. Îi reamintim faptul că îl înregistrăm și că soția sa îl poate da oricând în judecată pentru afectarea imaginii. Ne roagă să scriem fiecare cuvințel pe care ni-l spune, asigurându-ne că are dovezi pentru fiecare afirmație făcută: “În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George știe foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâția ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta. Să-l întrebați la cât timp își vedea el mama. Vă spun eu: la un an sau chiar mai rar. A fost crescut de bunici până la 19 ani, atunci când s-a mutat la Constanța. Aș vrea să o întrebați și pe soția mea dacă este adevărat că nu a lucrat o zi în viața ei, iar eu i-am oferit de toate: își cumpăra numai haine de la casa Venus, o duceam la teatru, la film, o scoteam la restaurant la Ateneu. Era o mare doamnă. Am depus de două ori actele de divorț la judecătorie, însă, de fiecare data am primit același răspuns: că nu reușesc să o găsească și să o caut eu”. 

Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul despărțirii
Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul despărțirii

La celălalt capăt al firului nu se aude numai Nelu Burcea, ci și o doamnă, care, cel mai probabil, este actuala concubină, Tatăl lui George ține morțis să îi ascultăm toată povestea, chiar dacă vorbim de mai bine de o oră: “ Soția mea nu a vrut să mai știe nimic de cei doi copii rămași la mama mea. Nimic nu a mai știut de ei mai bine de 25 de ani. În primul an după ce i-a părăsit, ei întrebau mereu când se întoarce mama lor. Sunt sigur că au suferit mult”.

Bărbatul nu mai vrea să vorbească despre crima comisă

La rândul său, bărbatul mărturisește că nu l-a văzut pe George timp de 18 ani și că actorul este cel care și-a căutat familia. Deși i se simte supărarea în voce, Nelu Burcea are și un soi de mândrie atunci când vorbește despre fiul său cel mic: “A vrut să își cunoască frații, să țină legătura cu ei. Și foarte bine a făcut, doar au același sânge. Astăzi țin legătura, dar se văd rar, atunci când cei doi copii ai mei vin în România”. 

Timp de o oră, bărbatul își descarcă, parcă, sufletul, și își spune partea de adevăr. În niciun moment nu vorbește despre bătăile aplicate soției lui, însă specifică clar faptul că nu și-a bătut copiii. Evită și subiectul legat de crima comisă în anul 1998, atunci când și-a ucis concubina cu 25 de lovituri de cuțit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI