EXCLUSIV. Decizie de ultimă oră la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea Te cunosc de Undeva

Alexandra Andrei 02.07.2020, 17:09
EXCLUSIV. Decizie de ultimă oră la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea Te cunosc de Undeva

Vești bune pentru fanii super-producției Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1. După ce 9 persoane din echipa emisiunii s-au îmbolnăvit de coronavirus, iar filmările au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată, totul pare să revină la normal. Impact.ro are toate detaliile.

Decizie de ultimă oră la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea Te Cunosc de Undeva

Pe data de 19 iunie, Marcel Pavel a ajuns la spital cu dublă pneumonie, într-o stare precară, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca mai apoi, conform protocolului, să fie testat pentru COVID 19. Din păcate, artistul a fost depistat pozitiv și s-a internat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș” din Capitală. A urmat mai apoi o anchetă epidemiologică, iar toate persoanele care au intrat în contact cu Marcel Pavel au fost testate și ele de coronavirus. Iar veștile proaste nu au întârziat să apară. 9 persoane de pe platoul de filmare al emisiunii Te Cunosc de Undeva au fost și ei pozitivi, fiind internată în spitalele specializate. Dintre ei îi enumerăm pe Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș, ceilalți bolnavi fiind din rândul echipei tehnice.

EXCLUSIV. Decizie de ultimă oră la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea Te cunosc de Undeva
A fost focar de infecție cu COVID la Antena 1!

Așa cum era de așteptat, șefii Antenei 1 au decis suspendarea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii, iar cei aproximativ 150 de angajați au fost trimiți acasă, în izolare la domiciliu. Au trecut aproape două săptămâni de atunci și, din fericire, vedetele infectate cu coronavirus au fost declarați vindecați și trimiși acasă. Potrivit surselor Impact.ro, filmările pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva ar urma să fie reluate de săptămâna viitoare, cel mai probabil de luni.

Se reiau filmările emisiunii-fenomen

”A fost făcută o igienizare riguroasă, totul a fost dezinfectat milimetric. S-au luat măsuri și mai serioase de protecție și prevenție, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Filmările trebuie să se reia, viața trebuie să își reia cursul, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon al emisiunii. Vorbim, totuși, de una dintre cele mai urmărite emisiuni din România“, ne-au dezvăluit surse din Antena 1.

Imediat după ce s-a scris că se află internat la Matei Balș, într-o stare precară, milioane de români l-au compătimit pe artist și i-au transmis toate cele bune. Totul s-a schimbat în momentul în care el a intrat în direct la Antena 3 și a început să cânte. Totul a culminat cu declarația lui Andrei Ștefănescu, cum că și-a pupat fiul înainte să plece la spital, asta deși știa deja că este pozitiv cu COVID 19. De atunci, în social media a început un adevărat război, iar cele două vedete au fost acuzate că ar fi luat bani pentru a afirma că au virusul mortal și că, în realitate, ar fi perfect sănătoși. Desigur, acuzele au fost negate cu vehementa de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, însă semnele de întrebare au rămas.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...