Exclusiv. Cum s-a despărțit definitiv Anna Lesko de tatăl copilului ei. Avem dovada

Alexandra Andrei 12.03.2020, 19:16
Exclusiv. Cum s-a despărțit definitiv Anna Lesko de tatăl copilului ei. Avem dovada

În primăvara anului trecut, Anna Lesko divorța de tatăl copilului ei, Adrian Neniță, cunoscut publicului larg drept DJ Vinnie, după o relație de opt ani. Pe atunci au existat zvonuri intense conform cărora că motivul rupturii ar fi fost infidelitatea cântăreței, care a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se într-un club cu un alt cântăreț, Mike Diamondz.

Cum s-a despărțit definitiv Anna Lesko de tatăl copilului ei

Inițial, focoasa artistă și soțul ei au dorit ca divorțul să fie unul discret, pe cale amiabilă, însă, mai apoi, Anna a fost nemulțumită de impărțirea bunurilor dobândite în timpul căsniciei, dar și de termenii legați de petrecerea timpului cu fiul lor, Adam, în vârstă de 6 ani.
Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa moldoveancă l-a dat în judecată pe fostul soț, dorind ca problemele să fie rezolvate corect, de către o insituție abilitată.

Procesul nu a ajuns, însă, pe rol, pentru că Anna si Dj Vinnie au stat de vorbă și au reușit să ajungă la un consens de dragul fiului lor. Astfel, ei au apelat la ajutorul unui mediator, iar impact.ro are dovada.

Decizia mediatorului pentru Anna Lesko și fostul ei soț
Decizia mediatorului pentru Anna Lesko și fostul ei soț

Conform actului notarial, copilul va trece în fiecare lună câte două weekenduri cu tatăl său, la fel și sărbătorile Pascale de anul acesta. Fostul soț al Annei trebuie să plătească și o pensie alimentară în cuantumul a 200 de euro/luna, dar și să se implice financiar în alte activități extrașcolare ale fiului său.

Adrian Neniță și Anna Lesko pe vremea când erau soț și soție
Adrian Neniță și Anna Lesko pe vremea când erau soț și soție

Nu și-a revenit după divorțul de Anna!

Surse din anturajul lui DJ Vinnie spun că artistul a iubit-o nebunește pe Anna și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca mariajul lor să dureze. Deși s-au despărțit de mai bine de 8 luni, Adrian Neniță nu pare să își fi revenit. Este trist, suferă de dorul fostei soții și încearcă să se concentreze cât mai mult pe muncă. Nu același lucru se poate spune despre Anna, care pleacă des în vacanțe de lux și are atitudinea unei femei îndrăgostite.