EXCLUSIV. Cum l-a schimbat Covid-19 pe Victor Becali. Imaginile grăitoare cu fostul impresar în București

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 28.01.2021, 14:10

Victor Becali este un alt om de când a depășit momentul de cumpănă numit Covid-19. Mulți membrii ai familiei Becali s-au infectat cu coronavirus, dar au reușit să treacă cu bine peste boală datorită lui Gigi, care i-a tratat pe toți cu un medicament procurat din Rusia. Acum că a depășit acest impas, Victor Becali pare un om schimbat. Imaginile recente, surprinse de reporterii impact.ro sunt suficient de grăitoare.

Cum l-a schimbat Covid-19 pe vărul lui Becali. Impresarul a apărut într-o ipostază neașteptată

Victor Becali a trecut precum un „atacant” pe lângă „apărarea” coronavirusului și astăzi se simte mai bine ca oricând. Impresarul și fratele său, Giovani, precum și alți membrii ai familiei sale au fost confirmați în luna octombrie a anului trecut cu Covid-19. Deși în unele cazuri boala evoluează rapid și dă stări de rău, familia Becali s-a numărat printre norocoși. Dar au beneficiat și de tratamentul „vraciului” finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a reușit să obțină un medicament din Rusia cu care i-a vindecat pe toți.

De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovanni şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut. Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu, a dezvăluit Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Se pare că verii Becali ar fi reușit să se infecteze cu SARS CoV-2 după o întâlnire la un bar. De la Victor Becali, la Giovanni, dar și alte rude din familie, cu toții au fost testați pozitiv pentru Covid-19. Singurul care a scăpat de virus a fost Gigi Becali.

Ne-am infectat la bar, acolo unde ne strângem noi, verii, între noi. Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut. Doar Gigi nu a luat virusul. Și el a umblat fără mască peste tot, spunea Giovanni Becali în urmă cu mai mult timp, conform sursei citate.

Gigi Becali i-a tratat pe membrii familiei sale de Covid-19
Gigi Becali i-a tratat pe membrii familiei sale de Covid-19

Victor Becali nu mai renunță la masca de protecție

După ce a trecut prin episodul Covid-19, Victor Becali este total schimbat. Acesta obișnuia în trecut să mai uite să respecte regulile și omitea să poarte masca de protecție în public. Acum, după ce a făcut cunoștință cu virusul, Victor Becali nu mai renunță la acest „accesoriu” obligatoriu. Omul de afaceri a fost surprins recent de reporterii impact.ro într-un loc public din Capitală.

Victor Becali a avut nevoie să facă un drum până la o farmacie și a ales o locație din zona Floreasca. Acesta a căutat un anume medicament, pe care, din păcate, nu l-a găsit. Totuși, afaceristul nu a mai uitat să poarte masca de protecție pentru scurta vizită din farmacie. Chiar dacă nu a reușit să ducă la bun sfârșit planul său, Victor Becali s-a întors în Pipera, având grijă să respecte regulile impuse de pandemie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...