EXCLUSIV. Ce pensie avea, de fapt, Cornelia Catanga. Cântăreaţa trăia din banii de la stat

EXCLUSIV. Ce pensie avea, de fapt, Cornelia Catanga. Cântăreaţa trăia din banii de la stat

Durerea prin care trece familia Corneliei Catanga în urma veștii de astăzi dimineață este imensă, în urma decesului artistei.  Deși Cornelia afirma anterior că are probleme financiare, nimeni nu o credea. Iată că a ieșit la iveală ce pensie avea Cornelia Catanga.

Ce pensie primea Cornelia Catanga

Coronavirus a afectat viețile tutuor, unii dintre ei pierzându-și și viața nu doar banii din cauza acestui virus de temut. Cornelia Catanga este încă o persoană care a decedat din cauza afecțiunii. Anterior, aceasta a fost afectată și financiar de pandemie, afirmând că nu o duce deloc roz cu banii.

Mai multe surse, au declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că ”unor persoane, artista le spune că are pensie de 1.600 de lei, în timp ce altora le menționa suma de 4.000 de lei. Solista primea o pensie pe caz de boală, suferind de retinopatie la ochi, lucru care îi agravase grav vederea, fiind aproape oarbă. Fiul acesteia primea bani ca însoțitor al unei persoane oarbe, primind contravaloarea minimului pe economie, sumă care nu depășește 1500 de lei lunar.

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, soțul regretatei regine a muzicii lăutărești, Aurel Pădureanu a mai primit o lovitură dură
Cum un necaz nu vine niciodată singur, soțul regretatei regine a muzicii lăutărești, Aurel Pădureanu a mai primit o lovitură dură

Soțul artistei mai primește o lovitură dură după moartea acesteia

Cum un necaz nu vine niciodată singur, soțul regretatei regine a muzicii lăutărești, Aurel Pădureanu a mai primit o lovitură dură. După ce acesta a aflat de moartea soției care se afla internată la Spitalul Universitar din București, iar acest lucru l-a devastat, acum întâmpină o problemă de ordin financiar.

Aurel Pădureanu este disperat, după ce a aflat că urmează a fi evacuați din vila în care stăteau cu chirie. Soțul artistei, aflat în prag de înmormântare, a cerut chiar ajutorul lui Gigi Becali pentru a trece peste aceste hopuri care l-au afectat grav.

”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani. O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi (n.r. o vor îngropa)”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI