EXCLUSIV. Ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea în închisoare. Iubita lui a început să plângă la auzul veștii

Alexandra Andrei 27.06.2020, 19:44

După ce ieri i s-au adus, oficial, învinuiri în dosarul Teldrum, fostul lider PSD a aflat, astăzi, faptul că nu mai are voie să mai iasă din penitenciar. Impact.ro are toate detaliile.

Lovitură pentru Liviu Dragnea. A fost penalizat pentru acordarea interviului

Zilele trecute, Liviu Dragnea a acordat un interviu din penitenciarul Rahova prin intermediul Skype-ului. Acesta a stat de vorbă timp de o oră cu fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. În cadrul discuției în direct la Realitatea plus, fostul președinte al PSD a acuzat actuala forță politică de faptul că a câștigat alegerile numai prin scandaluri și nu prin rezultate. De asemenea, el a ținut să menționeze faptul că PSD-ul nu mai reprezintă o forță politică, dar și că a fost trădat de cei mai apropiați oameni: Vasile Dîncu, pe care îl considera cel mai bun prieten, dar și de Viorica Dăncilă și Paul Stănescu.

Interviul cu pricina a stârnit controverse în lumea politică, iar la numai câteva ore, Administrația Națională a Penitenciarelor a trimis un comunicat prin care a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu din închisoare și că se va face un control amănunțit la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea se află de mai bine de un an.

Irina a început să plângă actunci când a auzit ce se întâmplă cu iubitul ei
Irina a început să plângă actunci când a auzit ce se întâmplă cu iubitul ei

Noi interdicții pentru Dragnea în închisoare!

De la difuzarea declarațiilor lui Liviu Dragnea o avalanșă de necazuri s-a abătut asupra acestuia. Mai întâi, politicianul a fost penalizat pentru acordarea interviului și i s-a ridicat dreptul de muncă în penitenciar. În acest fel, lui nu i se mai pot reduce zilele de detenție. Pe deasupra, ieri, fostul lider PSD a fost dus la DNA, unde a fost învinuit, oficial, în dosarul Tel Drum, pentru mai multe capete de acuzare: constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine, precum și de instigare la infracțiunea de prezentare cu rea credință de documente false, pentru obținerea, pe nedrept, a unor fonduri europene. Ca și cum toate aceste necazuri nu ar fi fost suficiente, Dragnea a mai primit o lovitură: el nu mai are voie la zile de permisie, iar surse din PSD ne-au dezvăluit că iubita Irina Tănase a primit vestea ca o mare lovitură și că ar fi început chiar să plângă!

Motivul? Conform legii, atunci când ești condamnat pentru o faptă, dar cercetat penal în alte dosare, nu mai ai voie să ieși din închisoare pe baza unei permisii, pe motiv că inculpatul ar putea intra în contact cu persoanele implicate în dosarul în care este cercetat. Ultima permisie a lui Dragnea a fost in noiembrie 2019, pentru 24 de ore.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...