Evaluarea națională pentru clasa a IV-a. Cum arată testele la proba de Limba română

Iorgu Ianusi 10.05.2019, 18:43
Evaluarea națională pentru clasa a IV-a. Cum arată testele la proba de Limba română

Evaluarea Națională continuă, săptămâna viitoare, cu testele pentru elevii din clasa a IV-a. Prima probă este cea de Limba română, programată în data de 14 mai. Miercuri, 15 mai, cei mici vor susține proba de Matematică.

Testul de Limba română pentru clasa a IV-a va dura 60 de minute. Lucrările vor fi corectate de cadrele didactice din școlile în care învață elevii. Pentru corectare este acordat un termen de o săptămână.

Notele la Evaluarea Națională nu se trec în catalog și nu vor fi făcute publice. Rezultatele vor fi prezentate părinților.

Hotnews a publicat două modele de teste pe care elevii din clasa a IV-a le-au susținut anul trecut, pe care le puteți consulta mai jos:

Model test 1 – limba română

Model test 2 – Limba română

Evaluarea Națională 2019 va continua în data de 16 mai  cu proba de Limba maternă în cazul elevilor din școlile cu predare în limbile minorităților naționale.

După ce se va încheia această sesiune de testare, urmează Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VI-a. În cazul lor, pe 22 mai e programată proba de „Limbă și comunicare” iar pe 23 mai cea de „Matematică și Științe ale Naturii”.

Model de subiect, 2018

Urmăriți Impact.ro și pe