Eurovision 2021. Vezi Live Stream Online prima semifinală – Imagini Video de la Rotterdam

Daria Petrescu 18.05.2021, 09:07
Eurovision 2021. Vezi Live Stream Online prima semifinală – Imagini Video de la Rotterdam

În curând, va avea loc prima semifinală Eurovision 2021, eveniment desfășurat la Rotterdan și difuzat în direct pe TVR 1, începând cu orele 22.00. Roxen, reprezentanta României, s-a pregătit intens pentru marele moment. Artista este cea de-a 13- a concurentă care va urca pe scenă, pe 18 mai. Vezi Live Stream Online prima semifinală – Imagini Video de la Rotterdam

Eurovision 2021. Live Stream Online prima semifinală

După o perioadă în care a impresionat cu prestațiile din timpul repetițiilor, Roxen, reprezentanta șării noastre, este gata să facă spectacol în fața a mii de oameni. La ce oră începe transmisiunea primei semifinale pe TVR 1. Vezi Live Stream Online prima semifinală – Imagini Video de la Rotterdam.

Eurovision 2021 va avea loc anul acesta, la Rotterdam, sub sloganul„Open Up”. Prima semfinală se va desfășura pe 18 mai.

Roxen a făcut senzație  la repetițiile pentru Eurovision 2021

Roxen a susținut o sesiune de repetiții, pe 12 mai, pe scena Rotterdam Ahoy, unde a avut o pestație impecabilă. În tot acest timp, producătorii evenimentului au pus în aplicare indicațiile primite în urma primelor probe. Totul a ieșit perfect. Acum rămne de văzut dacă artista noastră va reuși să impresioneze juriul pentru a merge mai departe.

Chiar dacă are emoții și a reușit să impresioneze și la repetiții, artista a mărturisit că este mulțumită de felul în care au decurs lucrurile și organizarea, la prima repetiție.

„Ne simţim mult mai confortabil pe scenă şi deja se simte asta. Repetiţia de astăzi ne-a dat o energie incredibilă, pe care sper să o simțiți și voi pe 18 mai. Ştiu că mulţi au avut emoţii după prima repetiţie, dar noi mergem cu încredere către prima semifinală!.

Suntem foarte mulțumiți că am reușit să transmitem emoția și energia piesei dincolo de și sunt convinsă că marți, Roxen va avea o seară de neuitat cu Amnesia”, a declarat Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision.

Liana Stanciu nu crede că vom câștiga Eurovision 2021. Primele declarații

„Roxen este un copil extrem de talentat și are un lucru minunat, ea nu joacă emoția. Se lucrează puțin la felul în care va fi filmat astfel încât ea să nu obosească.

E o scenă foarte mare. Se vor schimba câteva lucruri. Eu cred că nu se pune problema să câștigăm concursul, ne-ar plăcea, dar nu cred că anul acesta.

Suntem în primele țări și trebuie să trecem de semifinala 1, care e mai grea decât a doua, e ca o finală. Să fii în primele 20 de țări în Europa la muzică este fabulos.”, a spus Liana Stanciu la Antena Stars.

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Roxen  este una dintre cele mai bune voci din România. Debutul său muzical a fost marcat de colaborarea cu Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me”.

Această piesă a ajuns pe primele 10 poziții ale celor mai difuzate piese la radio atât în topurile din România, cât și în cele din Bulgaria. Single-ul său de debut – „Ce-ți cântă dragostea” – a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020.

Roxen cântă de la o vârstă fragedă, iar de-alungul anilor a lansat mai multe piese de succes. În pandemie, artita a lansat 5 piese pentru selecția națională, însă melodia câștigătoare a fost „Alcohol You”.

Urmăriți Impact.ro și pe