Eurovision 2021. La ce oră începe transmisiunea semifinalei 2 de pe TVR 1

Daria Petrescu 20.05.2021, 14:29
Eurovision 2021. La ce oră începe transmisiunea semifinalei 2 de pe TVR 1

Cea de-a doua semifinală Eurovision 2021 va avea loc joi, 20 mai, după ce prima semifinală s-a desfășurat pe 18 mai. Din păcate, România nu va merge mai departe, după ce Roxen, reprezentanta țarii noastre a ratat calificarea în marea finală, din 22 mai. La ce oră începe transmisiunea semifinalei 2 a Eurovision, de pe TVR 1.

Eurovision 2021. La ce oră începe transmisiunea semifinalei 2 de pe TVR 1

Emoțiile ating cote maxime, pentru reprezentanții următoarelor țări, care vor urca pe csenă în cea de-a doua semifinală. Marea finală va avea loc pe 22 mai.

Semifinalele și finala Eurovision 2021 vor fi transmise în direct la TVR, începând cu ora 22.00. Prima semifinală a avut loc 18 mai, urmând ca a doua semifinală să aibă loc joi, pe 20 mai, la aceeași oră.  Marea finală se va desfășura pe 22 mai, în aceleași condiții.

Țări participante în cea de-a doua semifinală Eurovision 2021

San Marino

Estonia

Republica Cehă

Grecia

Austria

Polonia

Republica Moldova

Islanda

Serbia Georgia

Albania

Portugalia Bulgaria

Finlanda

Letonia

Elveția

Danemarca

Roxen, reprezentanta României, a ratat calificarea, în prima semifinală

Prima semifinală Eurovision 2021  s-a desfășurat pe 18 mai, la Rotterdan. Din păcate, reprezentanta României, Roxen, nu s-a aflat printre cei 10 finaliști care vor urca pe scenă pe 22 mai,  în marea finală.

Din păcate, Roxen, cu piesa „Amnesia” a ratat, marți seară, calificarea în finala Eurovision, care va avea loc pe 22 mai, la Rotterdam, Olanda. Artista a repetat intens și a avut o prestație admirabilă. Din păcate, parcursul acesteia spre victorie s-a oprit în prima seară a semifinalei.

Țările care s-au calificat în marea finală au fost , Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina, Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta

Ce spunea Liana Stanciu înainte de prima semifinală Eurovision

Recent, Liana Stanciu, șefa delegației în România, a mărturisit cp Roxen este o artistă talentată, însă nu se așteaptă ca România să fie câștigătoare.

„Roxen este un copil extrem de talentat și are un lucru minunat, ea nu joacă emoția. Se lucrează puțin la felul în care va fi filmat astfel încât ea să nu obosească.

E o scenă foarte mare. Se vor schimba câteva lucruri. Eu cred că nu se pune problema să câștigăm concursul, ne-ar plăcea, dar nu cred că anul acesta.

Suntem în primele țări și trebuie să trecem de semifinala 1, care e mai grea decât a doua, e ca o finală. Să fii în primele 20 de țări în Europa la muzică este fabulos.”, a spus Liana Stanciu la Antena Stars.

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Roxen  este una dintre cele mai bune voci din România. Debutul său muzical a fost marcat de colaborarea cu Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me”.

Această piesă a ajuns pe primele 10 poziții ale celor mai difuzate piese la radio atât în topurile din România, cât și în cele din Bulgaria. Single-ul său de debut – „Ce-ți cântă dragostea” – a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020.

Roxen cântă de la o vârstă fragedă, iar de-alungul anilor a lansat mai multe piese de succes. În pandemie, artita a lansat 5 piese pentru selecția națională, însă melodia câștigătoare a fost „Alcohol You”.

Urmăriți Impact.ro și pe