Emma Răducanu se umple de bani și nu din tenis. A devenit imaginea unei campanii de 6 milioane de lire sterline

Stan Filon 04.11.2021, 13:07
Emma Răducanu se umple de bani și nu din tenis. A devenit imaginea unei campanii de 6 milioane de lire sterline

Emma Răducanu, celebra jucătoare de tenis din Marea Britanie, care are și origini românești, se umple de bani, și nu doar din tenis! Pe cât este de abilă pe terenul de tenis, atât de pricepută este și în negocierea de noi contracte de publicitate! Jucătoarea de tenis apare în cea mai scumpă reclamă de Crăciun realizată vreodată în Marea Britanie!

Emma Răducanu se umple de bani! Apare în cea mai scumpă reclamă de Crăciun

Emma Răducanu apare în cea mai scumpă reclamă realizată vreodată în Marea Britanie și are ca parteneri nume grele din lumea sportului englez. În reclama respectivă, jucătoarea de tenis de numai 18 ani este prinsă la mijloc într-o bătaie serioasă cu bulgări de zăpadă, chiar dacă zăpada cade destul de rar în Marea Britanie.

Poate și din această cauză, ies afară, la zăpadă, personaje foarte cunoscute din lumea sportului englezesc, precum Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill. Cu toții încing o bătaie cu bulgări de zăpadă care a dus la realizarea celei mai scumpe reclame.

Tânăra de 18 ani se bate cu bulgări de zăpadă cu nume mari din sportul britanic

Aceasta a costat nu mai puțin de 6 milioane de lire sterline și deschide campania de Crăciun a celui mai mare lanț de articole sportive din Marea Britanie, fondat de Mike Ashley, fostul patron de la Newcastle, informează Daily Mail.

Pe Emma Răducanu am văzut-o de curând la turneul de tenis de la Cluj-Napoca Transylvania Open. A fost eliminată în sferturile de finală de ucraineanca Marta Kostiuk, cap de serie numărul şase, cu 6-2, 6-1.

Britanica a recunoscut că nu merita să câștige meciul și a spus că a fost obosită. „Ea a jucat foarte bine şi pot spune că eu nu meritam să câştig azi. Am încercat să dau mai mult, dar azi am fost destul de letargică pe teren. A fost un meci greu pentru mine. Marta a fost concentrată… eu nu am fost 100% din punct de vedere fizic, m-am simţit obosită pe teren azi. Însă sunt şi astfel de zile.

Nu am fost surprinsă de numărul mare de greşeli neforţate şi de duble greşeli, pentru că, după cum am spus, m-am simţit obosită. Ştiam de dimineaţă, de la antrenament… dar am vrut să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Însă azi nu a ieşit aşa cum mi-am dorit, din păcate. Este dezamăgitor să ai astfel de zile, dar trebuie să merg înainte, să şterg totul cu buretele”, a concluzionat Emma Răducanu, la finalul partidei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...