Emma Răducanu a lăsat mască întreaga lume. Ce planuri are pentru cei aproximativ 2 milioane de euro câștigați la US Open

Ana Anitoiu 17.09.2021, 16:33

Emma Răducanu a dat un răspuns uluitor atunci când a fost întrebată ce va face cu cei aproximativ 2 milioane de euro pe care i-a câștigat la US Open. Jucătoarea de tenis a lăsat mască întreaga lume.

Emma Răducanu a obținut o sumă de opt ori mai mare față de câștigurile anterioare

Emma Răducanu s-a întors la locuința ei din Kent, joi, la cinci zile după ce a scris istorie câștigând US Open. Ea a devenit prima britanică care a reușit o asemenea performanță în ultimii 44 de ani, după ce Virginia Wade a ridicat trofeul Wimbledon în 1977.

În plus, Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, a devenit primul calificat din istorie care a câștigat un turneu de Mare Șlem. Acest succes i-a adus un premiu de aproximativ 2 milioane de euro – o sumă de aproape opt ori mai mare față de cât adunase ea anterior.

Potrivit Daily Mail, după performanța răsunătoare a Emmei Răducanu, branduri de top se vor întrece în oferte în valoare de zeci de milioane de euro pentru tânăra jucătoare de tenis.

Emma Raducanu a lasat masca intreaga lume. Ce planuri are pentru cei aproximativ 2 milioane de euro castigati la US Open
Emma Raducanu, prin apel video

Emma Răducanu, probleme după US Open

Sportiva a fost invitată la emisiunea ”Good Morning Britain” prin apel video și a spus nu doar ce planuri are cu banii câștigați la US Open, dar a dezvăluit și că se confruntă cu o problemă în urma succesului ei la celebrul turneu de tenis.

Mai exact, Emma Răducanu a spus că încă nu a reușit să găsească un teren de tenis pentru a-și continua antrenamentul. Motivul este acela că succesul ei a generat o creștere bruscă a popularității tenisului în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

”Am ajuns acasă ieri și a fost foarte plăcut să petrec timp alături de familia mea. Am văzut aseară meciul înregistrat. A fost mai stresant să-l urmăresc la televizor decât să-l joc.

Atunci când joci simți că deții mai mult control. Unele dintre momente, cum ar fi sfârșitul și pauza au fost greu de urmărit”, a adăugat ea.

Ce planuri are Emma Răducanu pentru premiul de la US Open

Întrebată ce va face cu premiul ei de la US Open, Emma Răducanu a spus că nu știe dacă a încasat deja banii. Ea a adăugat că își va lăsa părinții să se ocupe de partea financiară, în timp ce ea se va concentra în continuare pe tenis.

”Încă nu mi-am cumpărat nimic. Știu că tenisul este un sport extrem de scump, așa că acești bani vor merge în această direcție. Nu prea mă gândesc la câștigurile financiare. Știu că trebuie să fie acoperite multe taxe și alte cheltuieli.

Încă nu am luat legătura cu banca deocamdată. Pur și simplu m-am bucurat să fiu acasă”, a mai spus Emma Răducanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...