Elena Udrea, chemată la audieri. Pentru ce trebuie să dea socoteală fostul ministru al Turismului

Claudiu Surmei 26.09.2019, 17:26
Elena Udrea, chemată la audieri. Pentru ce trebuie să dea socoteală fostul ministru al Turismului

Elena Udrea a fost citată la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Fostul ministru al Turismului a dat declarații în fața procurorilor în calitate de parte vătămată, într-un dosar deschis în urma unei plângeri pe care a depus-o la Parchetul General în anul 2017.

Elena Udrea a fost audiată de procurorii Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

Fostul ministru al Turismului a făcut o plângere în anul 2017 împotriva procurorilor Marius Bulancea, Ana Dana și Gheorghe Popovici. Elena Udrea susține că aceștia au comis abuzuri în dosarele pe care i le-au instrumentat. Ea a fost chemată la audieri la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru a oferi mai multe detalii despre presupusele abuzuri.

„Am fost citată ca parte vătămată, o să văd despre ce este vorba. Sunt parte vătămată într-un dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnului Popovici. Eu cred că e corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri.

Din câte știu, la vremea respectivă eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese secret, dar eu aveam fotografii cu persoana respectivă, care susținea că avea înregistrări cu acești procurori care puneau la cale o declarație falsă împotriva mea. Între timp am aflat și cine e persoana. Cred că acest caz va fi curând probat și atunci vom vedea care sunt consecințele”, a declarat Elena Udrea.

Recent, Elena Udrea și-a botezat fetița la Mănăstirea Cașin. Printre invitați s-a aflat și Traian Băsescu. După eveniment, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au mers la un restaurant de fițe din Parcul Herăstrău pentru o petrecere de pomină. Micuța Eva a primit o mulțime de cadouri din partea invitaților, iar atmosfera a fost întreținută de celebrul interpret de muzică rock Dan Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe